Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bonrath s Herzbergrem vyplní špatně formulář a nechají sešrotovat téměř nové služební porsche a opravit rachotinu na odpis. Všichni kolegové se jim posmívají a Engelhardtovou to rozzuří natolik, že jim chce dát vůz k náhradě. Bonrath s Herzbergrem chtějí všem dokázat svoje kvality a pustí se na vlastní pěst do pátrání po bandě ilegálních obchodníků se zbraněmi. Jenže zločinci je zajmou, drží je v opuštěné továrně a chtějí je rozpustit v kyselině. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajná epizóda kde naša sekundárna dvojica dojebe formuláre a pošle Porsche na šrotovisko. Záporáčka je tiež slušná a záverečné kombo kde máme autohoničku a 1 by 1 súboj tiež. Avšak vždy ma pri tomto diely sralo pár vecí. Napríklad prečo Jan nedal spätný chod na tom posúvači keď mal ovládač, prečo ten hromotlk nehodil ten ovládač do kyseliny a prečo v závere jasne vidíme, že holohlavý záporácky šéf bude mať pifku na Semira a bude sa chcieť pomstiť, ale piča jucha z toho, už sa k tejto story nikdy nevrátia. A preto * dole. ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvě chyby, a zábava může začít. Některé scény jsou geniální. Hote a Diter jsou zde hlavními tahouny epizody. Co zde vymýšlí, je neuvěřitelné i na Kobru 11. Humor zde nechybí, ale na 5 hvězdiček to tentokrát nemá. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"tady máte 4 nové svíčky za 80 tisíc euro - - - když jsme měli Marky bylo to mnohem levnější - - - držte hubu... :)))" chudák Porsche ten dopadl... Jj, ale i na Policii snad uvažují než sešrotují nové auto... I když... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama