Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir jede autem z autopůjčovny, selžou mu brzdy a nabourá se. Leží v bezvědomí v nemocnici a při policejní prohlídce jeho vozu se zjistí, že mu někdo přeřízl brzdové hadičky. Vzápětí zavolá majitelce autopůjčovny vyděrač a požaduje milion euro, jinak budou mít nehodu další zákazníci autopůjčovny. Policie sleduje majitelku na místo předání výkupného, ale to se nezdaří. Hlavní podezřelý je nalezen zastřelený ve svém bytě, další se málem stane obětí stejné nehody. Policie už si neví rady, ale Jan s Bonrathem případ nakonec vyřeší a Semir se konečně probere z bezvědomí. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší době snesitelný díl. Akce je tady hodně povedená. Příběh nepřináší nic nového, zase vyděrači, ale nemůžu se zlobit - vždyť nám intro každé epizody připomíná, že jsou jedni z protivníků mužů z Kobry 11. Díl jsem si z mládí nepamatoval, ale to, kdo za tím vydíráním stojí, jsem si správně tipl už na začátku. Není to těžké uhodnout, když se recyklují herci. Semir stráví tuto epizodu v kómatu, a tak se jedná o sólo pro Jana Richtera. Což není nejšťastnější. Není to tak dobrá postava, aby utáhl celý díl (byť mu sekunduje Bonrath). V 5. série byly dvě epizody, v nichž byl Semir upozaděn a případ vyšetřoval Tom sám. Na kvalitě epizod to nebylo znát, Tom (respektive René Steinke) se v nich blýskl. Jenže Jan v tomto dílu nepředvede nic, co by se nějak vymykalo tomu, co dělá po boku Semira. Je to plochá postava bez výraznějších charakterových rysů, takže je slabým hlavním hrdinou. Ale celkově jsem se u dílu bavil. Nebylo to nic převratného, ale akce byla vážně fajn. Hezké 3 hvězdičky. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Semír skončí na hadičkách a Jan musí s Dieterom dostať parchantov. Jeden celkom príjemný zvrat poteší a som rád, že tentokrát humor takmer vynechali, teda až na záver, ale ten bol krutý. Záverečná naháňačka v blate fajnová. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama