Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 8 (2004) (série)


Na mušce (S08E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Recepci na počest životního jubilea policejního ředitele Nolteho přeruší výstřely. Neznámý atentátník postřelí skrz okno vrchní komisařku Engelhardtovou a zastřelí vedle ní stojícího komisaře protidrogového oddělení Rotha. Vše nasvědčuje tomu, že střelcem je Jansen, kterého Engelhardtová před lety poslala do vězení. Je skoro jisté, že zemřít měla právě ona. Po několika dnech najde policie Jansena mrtvého, spáchal sebevraždu. Případ se zdá být uzavřený, ale Engelhardtová se domnívá, že to bylo jinak. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Partička skorumpovancov má super plán ako sa zbaviť problémov a využiť na to minulosť šéfovej. Našťastie náš nekebabový Turek a Richtár majú dokonalý um a ukážu im zač je toho lokeť. I keď priznám sa, u jednej osoby som nečakal, že bude na zlej strane. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta korupce v německý policii je fakt špatná, když v tom jede i sám policejní ředitel. Který je navíc tak hloupý, že svého kumpána varuje před blížícími se "posledními čestnými poldy" v Německu mobilem, který se dá  vystopovat až k němu. Jinak všechny motivy zde jsou jen variace na něco, co už v seriálu bylo zpracováno víckrát (zkorumpovaní policisté, přítel šéfové, ze kterého se vyklube záporák, pomsta odsouzeného vězně, která je jen krytím pravého důvodu vražd), tohle je relativně slušně natočený průměr, kde nic specifického neutkví. Snad jen na megahloupou zápletku s Janovými očními problémy, která se bez vysvětlení objeví a zase hned zmizí. Jo, každá epizoda musí mít podzápletku, ale proč vymýšlet něco, co by pro poldu v práci představovalo problém a pak to jen tak nechat zmizet... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama