Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gangsteři přepadnou sázkovou kancelář na dostihové dráze, chtějí ukrást všechny peníze, ale zdrží je starý pán, který stojí před pokladnou. Vzápětí přijede policie a lupiči uprchnou bez kořisti. Starý pán je zestárlý lupič, gentleman Heinrich Lisitzki, kterého policie dobře zná. Heinrichovi se stýská po zašlé slávě a rozhodne se, že se svým přítelem z mládí, sňatkovým podvodníkem Paulem, vyloupí dostihovou pokladnu a za uloupené peníze si na stará kolena vyjedou do Paříže. Policie a gangsteři jim však jejich výlet zkomplikují. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda ktorá možno veľa ľudí baviť nebude kdeže tu máme dvoch dedkov ktorý chcú ísť na Paríž a nemajú keš, ale mňa táto epizóda zobrala a ten zvrat v polke je naozaj krutý (sú tu síce ešte 2 zvraty ale tie sú dosť meh). No a humornú pasáž vypĺňa semirova bunda ktorá dopadne naozaj katastrofálne. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl mě nikdy moc nebavil. Ve staré Kobře mám rád ty pomalejší osobní příběhy soustředěné na epizodní postavy (např. "Schmölderův sen" z 5. série), ale v této fázi seriálu, kdy už jsem na to koukal víceméně jen z povinnosti (v mládí i dnes), mám nejraději epizody, které jsou zábavnou akční jízdou. Heinrich a Paul jsou sympatické postavy, ale nic to nemění na tom, že jde o dva dědky. A když si představím Kobru 11, rozhodně se mi nevybaví příběh o přátelství dvou seniorů. Je to veskrze nezáživný díl a jeho děj je navíc plný vaty (pátrání po pachatelích prvního přepadení). Akce v tomto dílu není nic moc, naprosto průměrná. A ta úvodní je dokonce extrémně stupidní - skok Semirova BMW skrz explodující cisternu. To v žádném případě nemohli přežít. Jistě, přehnané akční scény, z nichž se nemohli naši hrdinové dostat se zdravou kůží, tu byly už předtím, ale pro mě je toto již za hranou snesitelnosti. Chci vidět akční jízdu, ale ne zbytečně přepálenou. Tohle už bylo ve stylu té extrémně přehnané akce novějších sérií, která mě nebaví. Konečně začínám 7. sérii poznávat, začíná se vybarvovat tak, jak si ji pamatuji (předcházející díly byly milým překvapením). Ale příšerný tento díl není, neirituje mě a pár světlých momentů se tu najde, takže "hvězdy jsou na dosah" v počtu 3. Je to jedna z těch epizod, kterou si pustíte jako kulisu, když vaříte večeři. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět je sice ohraný a nic nového nepřináší, ale noblesa staříků tuto epizodu povznáší... JJ Semir má holt smůlu na věci a ta jeho bunda teda dopadla :))) Jinak ten konec byl fajn jak staříka nechali odjet volně do Paříže ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama