Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dennis Vebr se svou přítelkyní Alex krade na zakázku drahá auta pro bandu překupníků. Při převážení kradeného Porsche způsobí na dálnici hromadnou havárii a tím přivede policii na stopu bandy. Při krádeži dalšího Porsche zabije Dennisův komplic majitelku vozu. Šéf bandy vidí v Dennisovi velké nebezpečí a dá ho zavraždit. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v Německu jsou zkorumpovaní už i kurátoři! Nechci být pořád ufňukaný negativista, ale tohle je zase díl, který za moc nestojí. Opět je to nezáživné, nezapamatovatelné a neoriginální. Kolikrát už jsme v Kobře 11 měli mileneckou dvojici zločinců, kteří jsou vlastně v jádru hodní, na šikmou plochu se dostali kvůli špatné finanční nebo sociální situaci, a skutečným zdrojem zla jsou tak jejich šéfové, profesionální gangsteři? Tento díl se liší jen tím, že jeden z té dvojice zločinců, s nimiž by měl divák sympatizovat, se nedožije konce. Jinak je to svým charakterem úplně stejné jako X jiných dílů. Sympatické mi ty epizodní postavy nejsou a hlavní záporák je jako již tradičně mizerný generický mafián. Jediné, co za něco stojí, je akce. Za ni a také za to, že mě to vyloženě neirituje, jen nudí, dávám 2 hvězdičky. Chápu, že každý díl nemůže být "Tank na scestí", na to by neměli peníze, ale tyhle slabé kriminální příběhy jen mrhají seriálovým potenciálem. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbehovo celkom fajn epizóda ale čo sa týka súboja našej dvojice s sekundárnou dvojicou ohľadom toho či sa pôjde na motokáry alebo grilovať sviňa, a riešenie je strašne kokotské. Plus navyše dotyčný záporák stojí za prd a v podstate aj jeho nohsledi. A akčné scény sú strašne krátke akoby to bola epizóda na ktorú šiel najmenší rozpočet. Ale stále pozitíva prebíjajú negatíva jedna smrť prekvapí. No a bicyklový tandem, no to je švanda. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama