Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V horách uprostřed husté mlhy uvízne na krkolomné cestě tříčlenná posádka auta, manželé Anne a Leo a jejich přítel Paul. V pomalu narůstající nervozitě začnou na povrch proudit skryté city, přičemž vzájemná podezíravost manželů jen umocňuje blížící se konec manželství. Prostředkem ke komunikaci se stávají sexuální sny hlavních hrdinů. Díky jejich stylizovanému zobrazení se rozbíjí nastolená jednota místa, času a děje a my můžeme sledovat třeba příběh Lea zpět do 17.století, v němž se dozvíme, proč se nechce stát otcem. Drama s psychologickými prvky není zrovna žánr, ve kterém jsme zvyklí vídat Luka Perryho, o to více překvapí. (marvy)

(více)

Recenze (9)

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, ve kterém hraje depresivní mlhavé prostředí až vedlejší roli. Z běžné romantické idylky se pomocí flashbacků i přiznání jednotlivých postav dozvídáme, že nic není tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá. Konec se možná už trochu moc vyhrotí, a proto jen 4*, ale i tak se jednalo o kvalitní film na nedělní večer :) ()

IdaHutt 

všechny recenze uživatele

Skvělá výchozí situace, vzápětí totálně převálcovaná záplavou postmoderní dějové křeče. Zoufale slepovaná mozaika nesourodostí, ukončená jalovou pointou-nepointou, nemluvě už o stupidních radostných titulcích na konci snímku. Čím mudrlantštěji se snímek ksichtil, tím byl hloupější. Mimochodem, západní pseudofilozofování o důvodech (ne)plození dítek už je dávno pasé, smeteno světovou demografickou potopou a katastrofálním zdravotním stavem matičky Země. O to trapnější jsou podobné rádoby artistní variace na zbytečné téma. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Chvílemi obdivuhodné, pak se z toho zase stalo nějaké intelektuální porno. V mlze se může odehrávat spousta různě zajímavých příběhů, ale tady máme jen vyšinutý trojúhelník a neuvěřitelné dialogy, jaké by snad nikdo příčetný nepustil z úst. Nejvíc mimo mi připadal ten experiment jednoho z hlavních hrdinů zasazený do Francie 18. století. Prostě, když není pořádný scénář, nic už film nezchrání... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Lehce erotický drama o podivnym milostnym trojúhelníku, ve kterym hraje hlavní roli Dylen z BéHáčka, mě docela zaujalo. Čekal jsem totiž nějakej totální nesmysl, ale film měl pár zajímavejch myšlenek a dokonce i nějakou pointu. Akorát jsem měl z filmu tak trochu pocit, že se snaží odrazovat od potratů, ale tak budiž. Při psaní scénáře asi do toho kecal nějakej černoprdelník. Jinak Dylen ve filmu nadšeně vypráví, jak ho vzrušujou bobry a taky se tam ukáže nahá číňanka a taky má "překvapivě" bobra. Takže do toho kecal navíc asi taky nějakej hoch od bobří řeky. Jinak jako nenadchne, neurazí, ze začátku se to trochu zamotá a mě to udrželo u obrazovky až do konce, protože mě zajímalo, co z toho vzejde... 55% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama