Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na dálnici vybuchl kamión přepravní firmy Giering, do kterého umístil bombu neznámý pachatel. Vyděrač hrozí, že vyhodí do vzduchu další kamióny, když nedostane od Gieringa jeden milion euro. Policie se domnívá, že mu jde víc o pomstu než o peníze. Před rokem způsobilo Gieringovo nákladní auto bezohlednou jízdou nehodu, při které zahynulo pět lidí. Je pravděpodobné, že pachatelem je někdo z pozůstalých. Semir s Janem se tentokrát nezabývají jen pronásledováním zločinců, ale musí i zneškodňovat bomby. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

drozdy1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod seriálu Kobra 11. Není to tak monotónní jako ostatní epizody a taky si zachová trochu té originality, které v tomto seriálu moc nanajdete. Hodnocení:85%. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá epizóda kde síce záporák nie je až tak cool ale je okolo neho fajn zvrat (teraz jasné, že nie ale keď som to sledoval na first feel tak bol) a pasáž Semíra s Andreou no to je prdel. A to Janove salto je jasným náznakom toho, že v budúcnu pôjde kobra k avengers štýlu. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavné, leč s výhradami. Jako celek to není moc originální. Zase akce s cisternou, zase nějaké vydírání (byť říznuté pomstou), zase bomby. A zase je strašně předvídatelné, z koho se vyklube záporák. Sice tu máme zločinného poldu, ale není to klasický šablonovitý zkorumpovaný policajt, takže mi to nevadí. Navíc Sven Martinek je dobrý herec, tudíž jde o slušného padoucha (nikdo to nemůže brát za spoiler, všem musí být jasné už jen podle uvedení jeho jména tady na CSFD, že v epizodě bude tím zlým...kór když ve 2. sérii hrál klaďase). Heimrichova akce je jako tradičně výtečná, ačkoliv některé věci už jsou za hranicí snesitelnosti (třeba Janovo salto přes džíp je na můj vkus už hodně přehnané). Napětí epizodě nechybí a zábavné to také je, takže se jedná o dobrý díl. Tentokrát odpouštím to klišé se zneškodňováním bomby. Ale drsňáka Christianu Oliverovi prostě nikdy věřit nebudu... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama