Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neznámý atentátník zapálí autobus rockové kapely Speed. Policie se domnívá, že obětí se měl stát mladý zpěvák Johnny. Kapela má důležité vystoupení v rockovém klubu a Semir a Jan dostanou za úkol zpěváka chránit. Při koncertu neznámý pachatel na Johnnyho vystřelí a ujede na motorce. Podezření policie se soustředí na fanynku, která se do Johnnyho bezhlavě zamilovala, a na jejího přítele, s kterým se kvůli Johnnymu rozešla. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako rockového fanouška mě moc mrzí, že díl s takto slibným názvem je podprůměrný. S rock and rollem to navíc nemá společného ani zbla, ta kapela jsou trapní popoví hošíci. Aspoň že je tu scéna, kdy vidíme Bonratha hrát na kytaru a Hotte ho doprovází na foukací harmoniku. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, čím to je, asi bude problém ve mně, ale takto nudný díl snad dosud v Kobře 11 nebyl. Přitom to má děj. I akci, která nijak nevybočuje z průměru. Jenže já jsem u toho málem usnul. Není tu nic, co by mě bavilo. Zas je to nezáživná kriminálka. Frontman kapely i jeho stalkerka jsou příšerní herci. V prostředku epizody se zpívá naprosto úděsný německý song a ta scéna ne a ne skončit. Tohle bylo snad mých nejdelších 50 minut v životě. A nikdo mi je už nevrátí. Nedivím se, že moje paměť tento díl úplně vytlačila. Na takovouhle Kobru 11 opravdu nechci koukat. Když si vzpomenu na díl "Smrtící sláva" se Scooterem z 2. série, mám slzy v očích. Fuj. Teď už jsem plně rozhodnutý, že svůj rewatch v roce 2020 se 7. sérií ukončím. Takovéhle díly se prostě nedají. Ale jak říkám, asi je to jen můj problém. Vám se třeba tato epizoda bude líbit. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas sa stane že sa v celkom dobre námetovej epizóde objaví dosť nepríjemný charakter, ktorý otravuje, niekedy sa zase objaví záporák ktorý stojí za anál. No a táto epizóda má bohužiaľ oba prípady. Náš frontman kapely je otravný jak fras a síce zvrat u záporáka je fajn, tak charakterovo je to hrúza. Nebyť fajn akcie a príjemnej pesničky, dávam iba 3* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama