Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zločinec Shark vede bandu mladistvých kluků z ulice. Namlouvá jim, že jsou jedna rodina, ale ve skutečnosti je bezostyšně využívá ke svým kriminálním plánům. Při loupeži v klenotnictví je jeden z nich zastřelen, pravděpodobně policistou Bonrathem. Bonrath je okamžitě suspendován. Jan a Semir s pomocí bratra zastřeleného muže dokážou Bonrathovu nevinu. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina výrastkov pod vedením !žraloka" čmajzá pekne šperky až skrížia cestu našim hošanom a Bonrath sa dostane do problémov. Podarená epizódka kde po dlhšej dobe nie je záporák ani mafoš ani cajtoš korumpoš. A scény s tým tragáčom, ja som chcípal. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příšerná epizoda. Ani se nedivím, že tu není uveden její popis (zřejmě i pro zdejšího správce nestála za zlámanou grešli). Jen pro úplnost o čem to tedy je: Zločinec verbuje mladé kluky do svého gangu a využívá je k nejrůznějším přepadením. Dva gangsteři projedou silniční kontrolou a po zběsilé honičce Bonrath jednoho z nich v sebeobraně zastřelí. Pachatelova zbraň se ale nenajde, a tak je Bonrath postaven mimo službu. Semir s Janem mají za úkol gang rozprášit a svého kolegu očistit. Zní to zajímavěji, než to ve skutečnosti je. Bonrath ani není ústřední postavou příběhu, děj se netočí kolem něj. Jeho problémům je věnováno jen několik málo scén, jinak je to slabá kriminálka, v níž se Jan se Semirem snaží polapit členy gangu. Sice se do hry vloží bratr zastřeleného, který se chce pomstít, ale ani to nikam nevede (a netěšte se na to, že by šel třeba po Bonrathovi, toho se jeho pomsta vůbec netýká...sorry za spoiler). Scénář je velkým problémem této epizody. Kdyby díl vystavěli jen kolem Bonratha, dokázalo by to vyvolat v divákovi určité pocity. Jenže on je upozaděn, takže se žádné emoce nekonají. Příběh jinak není vůbec zajímavý, dokonce je neskutečně nudný. A plný stupidity. Přitom potenciál tu zcela jistě byl. Hlavní záporák je nevýrazný a chlapečci z gangu jsou jen směšné křoví. Akce spíše podprůměrná. Pro mě je tento díl zkrátka utrpením. Vůbec jsem se nebavil. Tohle je mrhání mým časem a filmovým materiálem. Kobra 11 má být zábavná, ne takovéhle nezáživné nic. Nemůžu přijít na žádný důvod, proč bych měl tento díl ještě někdy vidět. Ale možná je to jen můj problém...vás to třeba nebude tak iritovat. Edit: Vida, den po zveřejnění mého komentáře se tu popis epizody objevil. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama