Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erik Dekker byl před devíti lety odsouzen za vyloupení benzínové pumpy a vraždu pumpaře, přestože u soudu trval na své nevině. Nyní byl propuštěn z vězení a mstí se všem, kteří měli s jeho odsouzením něco společného. Tak se alespoň z počátku případ jeví policii, ale v průběhu vyšetřování se ukáže, že všechno je úplně jinak. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamätnejší diel kde síce zvrat nie ej až tak surprisový, ale inak to príjemne odsýpa, vrah chce v podstate dosiahnuť spravodlivosť, no a záver síce vedie do fabriky avšak našťastie končí slušným 1 by 1 súbojom. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to dobrý díl, ale absolutní hodnocení mu přeci jen dát nemůžu. Příběh nepřináší nic nového, prostě standardní pomsta nějakého psychopata. Já mám v Kobře 11 rád, když psychopata sledujeme od začátku, je to zábavnější a jeho charakter je více budovaný. Tady však z jeho identity dělají hroznou záhadu (i když se vlastně tváří, že nedělají), přitom každému musí být jasné, kdo to ve skutečnosti bude. Nejznámější německý ksicht v epizodě = vrah. Navíc s tématem odplaty už byly v seriálu lepší díly. Tenhle zas tak moc zapamatovatelný není. A finále v opuštěných průmyslových areálech mě už začínají otravovat. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama