Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir a Tom jsou svědky toho, jak opilý řidič vyskakuje za jízdy z autobusu a vzápětí ho srazí džíp. Autobus bez šoféra se nekontrolovatelně nabourá v protisměru... (TV Nova)

Recenze (4)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu se tento díl nepovedl... Postavy nic moc, akce slušná, ale takové nezáživné... Jediné co stojí za zmínku je ten blonďatej zaporák a samozřejmě ta konečná scéna na útesu... ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejhorších dílů klasické Kobry 11. Kdo si proboha myslel, že drogoví dealeři z domova důchodců jsou dobrý nápad? Možná že si i scenáristé sladili kafe heroinem. Je to nezajímavé, nudné a vlastně i celkem trapné. Všechny postavy jsou nesympatické a otravné. Včetně Semira s Tomem (v tomto dílu se chovají jak idioti). Blonďatý záporák je zvláštní magor, ale do tohoto dílu nepasuje. Je to celé takový podivný mišmaš. Akce je celkem solidní, ale to už je v této fázi Kobry 11 standard, takže to by musela být obzvláště kulervoucí, aby tento díl zachránila. A to bohužel není (balancování na okraji propasti už tu bylo). Navíc je pravdou, že Tom na skateboardu, kterého táhne prchající auto, je už trochu na hraně té přijatelné míry stupidity. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama