Reklama

Reklama

The Root of the Problem

Krátkometrážní / Komedie / Fantasy / Horor
USA, 2012, 14 min

Režie:

Ryan Spindell

Scénář:

Ryan Spindell

Hudba:

Gregory Tripi

Hrají:

Brea Grant

Recenze (7)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pěkně zachycená noční můra u zubaře od režiséra Mortuary Collection! Krásná slečna u zubaře zažívá velmi halucinogenní a nepříjemný zážitek, ze kterého je tak trochu nepříjemně ( Scéna s injekcí se mnou poměrně zamávala) a kdyby ukázáli i trhání zubů, tak nejspíš omdlím. Fajn vizuál a příjemné psycho. 7.5/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Halucinogenní zážitek na zubařském křesle! Sice bych uvítal zubní zákrok v přímém přenosu, ale jako celek dobré. Takže nejen doktoři jsou divní, ale už i zubaři, o sestrách nemluvě... ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ryan Spindell jakožto tvůrce výborného kraťasu Kirksdale a Mortuary collection se tady teda vytáhl. Dobrá desetiminutovka o ujetém psychopatickém zubaři, která má kvalitní práci se zvukem a kamerou, slušné herce a daří se hezky budovat hororovou paranoidní atmosféru. V závěru šikovně schizofrenní, ikdyž bych si to možná představoval drsnější. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Návštěvy u zubaře nejsou ničím příjemným pro spoustu z nás a já nejsem žádná výjimka. Pokud možno návštěvě se snažím co nejdéle vyhýbat, přestože mám málokdy nějaký ten kaz. Nicméně kdybych tam zažíval to co naše hrdinka, zmizel bych rychlostí blesku a zuby si raději vymlátil doma kladivem…Snímek měl docela slušnou atmosféru a hlavně lehce bizarní pojetí – a to já rád – ta doktorova „druhá tvář“ pobavila… ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Stejně jako oba díly Dentisty ani tohle nedoporučuju těm co mají panickou hrůzu ze zubaře. Já s tím problém nemám a u snímku jsem se celkem bavil. PS: Té paničce v červeným kostýmu bych se taky klidně podíval na " zoubek ". ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama