Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řidič cisterny proráží bariéru na dálnici a v divoké jízdě ujíždí policejní hlídce. Jeho krkolomný útěk končí havárií a jen díky včasnému zásahu se podaří zabránit výbuchu nebezpečné látky, která začne unikat z cisterny. Těsně předtím, než řidič umře, prozradí Semirovi a Andrému, že se zakrátko chystá další transport nebezpečného odpadu, tentokráte s jistým Uli Schatzem za volantem. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj je neuvěřitelně primitivní (ostatně scénář vytvořilo podivné cosi s názvem "TOPAS Autorenpartnerschaft"), ale celkově se jedná o výbornou akční jízdu. Je to zábavný a napínavý díl. Jde vlastně o takový prototyp "Pekelné jízdy na A4". Kamioňák a jeho rodinné poměry jsou slušná depka. Chlapeček klasický otravný (a přiblblý). 5 hvězdiček si to zaslouží díky zábavnosti a řemeslně zvládnuté akci. Ta dlouhá finálová akční sekvence s cisternou patří k nejlepším momentům staré Kobry. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Převoz nebezpečné látky na černo pro kšeft není nejšťastnější řešení, ale co pro prachy se dělá ledacos... Jinak ten Uli byl fakt zoufalec a ten jeho kluk byl neskutečně otravnej :( ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama