Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bonrath a Herzberger dostali nové Porsche, které hned vyzkoušeli při přepadení krajské banky. Zloději prchají ve vylepšeném Mercedesu po dálnici. Řidič Mercedesu je bývalý kaskadér. Do pronásledování se zapojí André a Semir. (TV Nova)

Recenze (4)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada Kobry 11 je pro mě tou nejlepší a je v ní mnoho pětihvězdičkových dílů. V této sérii si totiž scenáristé i akční řemeslníci prostě vyhráli. "Poslední šance" sice nepatří k vrcholům sezóny, ale je to výborný díl a čtyřhvězdičkové hodnocení by nebylo spravedlivé. Je tu skvělá úvodní honička na mokré dálnici, což vizuálně vypadá hodně dobře. Pak tu máme legendární skok auta přes kanál, který zasáhne Andrého ego. No a skoky z věží působí také impozantně. Vlastně se dá říct, že celá tato epizoda je demo Action Conceptu. Je to výkladní skříň poctivé kobrácké akce, o nic jiného tu nejde. Příběh je slabší, ale nedá se říci, že by byl úplně špatný. Kaskadér a jeho přítelkyně jsou sympatické vedlejší postavy a byť jde o zločince, divák jim nemůže nefandit. Dílu také nechybí humor. Zkrátka fajn epizoda, u které jsem se vždy dobře bavil. P. S. Odjakživa mě udivovalo, kolik vulgarismů se objevuje v českém dabingu tohoto dílu. To nemá u odpoledního seriálu obdoby. ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kde létá jeden z bankovních lupičů na raketovém batohu, je v několika okamžicích vidět lano od jeřábu, na kterém byl herec zavěšen. Aby mohl člověk doopravdy létat takhle dlouho s raketovým batohem, musel by mít nádrž naplněnou několika litry paliva, ale raketový batoh v této epizodě má 2 velké motory a pouze malinkou láhev s plynem, což by takové motory mohlo pohánět pouze okolo 5 vteřin. (predator918)

Reklama

Reklama