Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Linda Rybová a David Prachař) si do svých téměř čtyřiceti let užíval života. Sportovali, cestovali kolem světa, prožívali úspěšný bezdětný život. Pro děti se rozhodli až v pokročilém věku. Ovšem holčička, kterou přivedli na svět, nebyla zdravá. Od narození měla vadu srdce, otec situaci psychicky neunesl a rodinu opustil. Svědomí mu ale nedává spát a rodinu pronásleduje. Ne však proto, aby se vrátil. Nejraději by rodinu bývalou manželku i nemocnou dceru usmrtil, aby z jeho života zmizel stín, který se za ním po odchodu od rodiny táhne. Rozhodne se je vylákat na chatu na venkově. Doktorka Kellerová ve spolupráci s policií řeší případ přímo v terénu. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice zdařilý díl, v kterém exceloval Prachař, mohli historii vztahu Prachaře a Rybové více rozehrát, ale i tak předvedli dobrý výkon.Sobota zde ukázal, že není jen komediální herec a zvládne bez problému i vážnou roli. Bohužel to dramaturga nevidělo. Jsou tam věci, které by se v reálu nikdy nestaly. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Klasicky otřesné jako naprostá většina z cyklu Stopy života. Nicméně jednu hvězdu dávám za Davida Prachaře, který snad na stará kolena u sebe objevil (nechtěný) komediální talent. Takové přehrávání jako u jeho postavy únosce se jen tak nevidí (jeho geniální hláška když drží rukojmí: "Já si nikoho dalšího neobjednal!" mluví za vše). Jinak jde o hrůzný pokus o thriller v rádoby americkém stylu, který je zasazený do prostředí zahrádkářské kolonie. Jako další ješte tak potěší zmatený Taclík v roli policisty, který nemá problém poslat neozbrojeného civilistu za ozbrojeným únoscem (logikou tohoto kroku se asi dvojice scénáristů vůbec nezabývala). Jinak děs běs. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama