Reklama

Reklama

Postradatelní agenti

  • USA The Throwaways
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Postradatelní agenti je komediální kyberšpionážní thriller, němž nechvalně známý hacker Drew Reynolds (Sam Huntington, Superman Returns) je zajat CIA. Návrh zní: buď bude pracovat pro ně, nebo stráví zbytek života za mřížemi. Souhlasí pod podmínkou, že si bude moci sestavit vlastní tým. Vybere si skupinu lidí na okraji, zdánlivě těch nejhorších z celé organizace. Vede je podplukovník Christopher Holden (James Caan, nominovaný na Oscara, Kmotr). Patří mezi ně i horlivý bojový specialista Dan Fisher (Kevin Dillon; televizní Entourage). Tým má za úkol vypátrat a dopadnout kyberteroristu, který hrozí masovou destrukcí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je typ filmů, které mi sedí. A na to, že je to celkem levně natočeno, to vůbec nevypadá špatně. Dokonce se podařilo získat i známého herce, legendu Jamese Caana, který pravda v poslední době v ničem moc skvělém nehraje. Má to náboj, má to vtip, je to strašně béčkové a dopadne to dobře. Prostě taková lehká zábava. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tento film so svojim scenárom a samotnou realizáciou by ani nemohol byť viac tzv. „B-ovým“. Na druhej strane však musím priznať, že niektoré scény neboli tak katastrofálne ako som čakal a hlášky (a samotný akcent) Ch. Hillborga boli dobre napísané a načasované. Len mi prosím povedzte, že čo tu hľadá J. Caan!? Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být svým způsobem podařený oddechový béčko se staromódním stylem, ale moc to nefunguje. Spousta starých pardálů a stálic sem obsazených nedostane šanci se pořádně předvést. Občas nějaký ten povedený vtípek padne, ale není to nic převratného a po akční stránce je ten film ještě slabší, ale zase abych jenom nekritizoval, tak jednou se to bez nějaký výraznější újmy určitě vidět dá.35% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímků o partách agentů plnící svůj úkol bylo už natočeno tolik, že nějaký odlehčený dělající si z toho legraci na poli videofilmů už opravdu chyběl. Sice tu jsou ´Postradatelní´ Sylvestera Stallouna dělající si srandu hlavně samy ze sebe, ale ty se nachází ve velkorozpočtových vodách. Asi není náhodou, že je český název tohoto díla připomíná. Bulharské kulisy už nijak nepřekvapí, ale na druhou stranu jsou velice podobné těm našim, takže jsou nám alespoň bližší.  Scénář je napsán solidně a to s patřičným využitím všech charakterů postav ke komickým a humorným situacím. Co také jiného se dá očekávat od party lidí, kteří jsou považovaní za postradatelné a zdánlivě ty nejhorší? Místy se to bere vážně, místy komediálně, místy i parodicky. Tony Bui se snažil z mála vytlačit maximum a dá se říci, že se mu to vcelku povedlo. Tento snímek není o žádných hrdinech, zběsilé akční jízdy a nějakého napětí. Jízlivá atmosféra celého projektu je to, o co tu jde především. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kromě mě, ruských speciálních sil, tu máme trdlo, Matu Hari, duševně chorého a starce." Tak to je poměrně přesný popis neporazitelného žigulikového komanda. Mě tedy nejvíce bavil bazuku neustále postrádající psychopat Fisher, ale taky se mi líbily "holčičí" pranice Glorie i Bes a rozesmála mne i nejedna computerová vychytávka. Na mě by tedy Drew neměl, protože nabourat se do mého hloupého mobilu, převzít řízení mého hloupého auta a získat přihlašovací údaje od hloupého uživatele, který si je navíc nepamatuje, je nemožné. Přesto jsem byl celkem spokojen, neboť jsem na béčkových filmech vyrůstal a tento nabízí dost zábavy pro každého, kdo umí vypnout mozek a tupě se bavit. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama