Reklama

Reklama

Smrtka a pirát

(festivalový název)
  • Moldavsko Dji. Death Sails
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
Moldavsko, 2014, 5 min

Režie:

Dmitri Voloshin

Scénář:

Dmitri Voloshin

Obsahy(1)

Strašně nešťastné Smrti jménem Dji to v práci moc nejde. Tentokrát musí vzít duši pirátovi, který uvízl uprostřed oceánu. To ale vůbec není jen tak! (Zlín Film Festival)

Recenze (4)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

O stupeň vtipnější pokračování trampot Djiho Smrťáka, kterému se v "práci" opět zrovna moc nedaří. Oproti "nemocniční jedničce" obsahovala "mořská dvojka" více humorných momentů, byla svižnější a lépe vypointovaná. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Vtipné poňatie smrtky stroskotáva na humore pre všetkých, ktorý nemá svoju originalitu. Pobaví, ale neohúri a za brucho sa chytať nebudete. ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Od prvního do posledního momentu to nedává smysl. Vůbec nejde pochopit motivaci konání jednotlivých bytostí. ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Není dlouho co jsem to viděl a přesto si nepamatuji ani jedinou scénu, nebo gag. Zůstala mi jen mlhavá vzpomínka, že je to hloupý nezajímavý animovaný film. Nejspíš se odehrává na moři, ale nejsem si tím úplně jistý. Hraje tam smrtka a pirát. Ale kdybych před sebou neměl název a záznam v mém seznamu viděných filmů, tak bych řekl, že to mohl být klidně vězeň a pes. Chlapík měl tuším pruhované oblečení, a ten pes byl uvázaný u rozbité boudy, kterou tahal za sebou sem a tam... Nebo ne? Já vážně nevím! Asi už mám špatnou paměť. ()

Reklama

Reklama