Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během krátké doby se na dálnici stane hned několik dopravních nehod. Všechny mají jeden společný jmenovatel: řidič vždy usnul za volantem po pozření silného uspávacího prostředku. Pozornost policie se logicky obrací k motorestu, kde všichni postižení před nehodou udělali zastávku. Podle všeho jim tam někdo musel do nápoje tajně vpravit neznámou látku. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z vrcholů 2. řady. Legendární díl s mnoha nezapomenutelnými momenty. Celé je to dost temné (máme tu vraždu vlastního otce či brutální znásilnění). Ronald je bezpochyby jeden z největších (a nejlepších) magorů seriálu. Zápletka je možná zase trochu přitažená za vlasy, ale člověk to musí brát s nadhledem. ()

Reklama

Ondr4H 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo zlaté období seriálu,epizoda kobry 11 s přesahem která umí zaujmout i dějem a nejenom tunami šrotu.Polovinu pocitu z epizody dělá hudba Reinharda Scheureggera, která se objevovala v prvních několika řadách.Z toho elektro bordelu v nových řadách co využívají k podkresu akorát bolí hlava. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Na voze Escrot se objeví registrační značka B DS 6563, která byla již použita v epizodě Shnilá jablka (1998) na červeném sporťáku. (marcel5)
  • Na konci André (Mark Keller) 2x projede okolo BMW s chlápkem ležícím ze dveří. (marcel5)

Reklama

Reklama