Reklama

Reklama

Popelka naruby

(TV film)
  • USA Midnight Masquerade (více)
TV spot

Obsahy(1)

Jak to dopadne, když se mladý, ale nepříliš úspěšný právník zamiluje do své bohaté klientky? Najde chudý mladík štěstí? Rob Carelli je mladý pohledný právník, který ovšem ve firmě dělá ostatním vcelku obětavě poskoka a dělá práci za ostatní. Jeho rodinný i milostný život jdou stranou... Studovaná, ale nezkušená Elyse Samfordová zdědila po otci, který jde do důchodu, společnost s cukrovinkami Samford Candy a stala se tak novou ředitelkou této úspěšné a bohaté korporace. Rob pracuje na jejím případu ohledně zásahu do obchodní značky. Na první pohled mu hned padne do oka, ale nechce ji ani oslovit, protože mu to nepřijde etické, když je to klientka...
Elyse pozve celou právnickou firmu na každoroční halloweenský ples společnosti Samford Candy. Rob se na ples moc těší, dokonce si od sestry nechá ušít kostým prince a naučí se tančit. Jenže místo plesu čeká Roba další práce, kterou na něj opět hodili nadřízení. Rob tedy pracuje a s plesem se už rozloučil, když tu za ním přijde jeho neteř Ruby a poradí mu, že když půjde na ples v masce přes obličej, nikdo ze šéfů ho nepozná a práci stihne po plese. Budova právnické firmy se o půlnoci zavírá, takže má dost času na zábavu – a před půlnocí se vrátí do práce. S Elyse, která je převlečená za princeznu, si Rob zatančí i pěkně popovídá a nakonec se i políbí. Pak Rob zmizí do práce a Elyse nemá ani ponětí, kdo to byl. Cestou však Rob ztratí z kostýmu korunu, kterou měl na hlavě. Elyse po svém neznámém princi usilovně pátrá... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (14)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vskutku šalamounsky odvedená předělávka známé pohádky vsazená do současnosti v televizní produkci. V české distribuci pod názvem ´Popelka naruby´ a to zřejmě proto, že se vlastně jedná o Popeláka. Originální název snímku by se však dal přeložit jako ´Půlnoční maškaráda´, ale vkusnější by byl ´Půlnoční maškarní ples´. Ale proč českým divákům ihned nenaservírovat, čemu je příběh tak podobný. Inu, proti gustu žádný dišputát. Romantický příběh se odehrává především v právnickém prostředí, avšak vyvolená dívka právě jednoho mladého právníka je z oboru zcela jiného. Setkají se na maškarním plese, kde to vlastně všechno začne. Scénář skutečně vypadá jako inspirovaný známou pohádkou a s onou látkou si scénárista vskutku velice zajímavě pohrál. O romantickou komedii se však nejedná. O čistě romantický film už ale ano. Romance se nese po celou stopáž a vkusným plynulým vyprávěním není hluchého místa. Takřka rodinný film určený spíše pro dívčí či dámské divácké publikum. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Priznávam sa, nevidel som to dokonca. Stačila mi približne jedna tretina na to aby ma to vyštvalo z obývačky rovno do postele a tak mi to pokazilo večer. Nestačí, že to doslova znásilnilo príbeh popolušky ale s postavami ako slizkým Christopherom Russelom to zničilo aj tú nebadateľnú časť žánru. Nazvať toto romantickým filmom je trocha odvážne. Ale hovorím, nevydržal som dokonca takže možno tá prvá hodina bola iba sarkazmus a dokonca z toho tvorcovia vytvorili geniálny skvost.... Hehe, možno. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Příběh o Popelce zase jinak, nebo respektive o Popelákovi, zasazený do právnického prostředí. Film nic nenabízí a taky nic nedává. Strašně mi to připomínalo vánoční průměrné až podprůměrné snímky, akorát tam nic barevně neblikalo, nehrály koledy ani vánoční písně a stromeček tam taky nebyl ani jeden (no... to bych asi neodpřísáhla). Přiznávám se, že pozornost jsem tomu věnovala tak napůl oka, doopravdy mě to nezaujalo, ale jako kulisu k práci na PC jsem si to nechala. Herecké obsazení naprdlačku. :-) ()

viax 

všechny recenze uživatele

Tak tahle skoroharlekýnka patří jednoznačně k línému nedělnímu odpoledni. Je to totiž čistá platonická romance, kde herci jsou celkem úhlední, sympatičtí, lotra poznáme na první pohled, což je značná úleva od běžného života. No a po poznámce "zazvonil zvonec" nám ještě řeknou, jak kdo dál dopadl — zavřeli ho? vzali se? vystudoval? vyhrála? kdo je vrah? ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama