Reklama

Reklama

The Walking Deceased

  • USA Walking with the Dead (neoficiální název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se policista Lincoln (Dave Sheridan) probudí v nemocnici a zjistí, že je uprostřed zombie apokalypsy, udělá vše pro to, aby zachránil svoji rodinu. I za cenu obětování Twitteru. Bláznivá komedie prošpikovaná vtipnými hláškami je celovečerním filmovým debutem režiséra Scotta Dowa. (kill-tec)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Hlúpa paródia na úspešný seriál "The Walking Dead", navyše seknutá motívom z "Warm Bodies". Celkovo je to však (ne)kvalitatívne iba na úrovni bežných zombie hororových komédií, ktorých je už dávno viac než by bolo zdravé. Takže sa zase raz len recykluje 100 krát videné. A navyše mi to pripadalo skôr trápne než zábavné. Slabá 2ka. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V hororovej paródii The Walking Deceased sa stretáme so skupinou žijúcich ludí, ktorá sa snaží prežiť vo svete poznačenom zombie apokalypsou. - Ozajstný fanúšik moderného hororu by mal túto komédiu vidieť, pretože v nej spozná to, aké su jeho znalosti v oblasti moderného Zombie subžánru. Z toho, čo som spoznal, tento horor paroduje The Walking Dead, The Crazies, Diary of the Dead, 28 Days Later, Warm Bodies, Zombieland, Dawn of the Dead a Shaun of the Dead, takže si myslím, že mám v modernom Zombie subžánri celkom dobrý prehlad. Aj keď sa snaha nedá poprieť, v tomto horore funguje velmi málo vecí. Technická stránka je katastrofálna a vyniká hlavne podradná kamera. Herecké výkony sú na bode mrazu a gore je prispôsobené len digitálne. Masky Zombie tiež nepôsobia vôbec slušne a celé je to také strašne laxné. Napriek tomu však hodnotím celkom vysoko, pretože som sa bavil, aj keď humor a vtipy nie sú takmer vôbec vtipné. Vtipný mi prišiel hlavne kontext. Tento žáner však milujem a taktiež mám rád, keď si z neho niekto dokáže urobiť srandu bez toho, aby ho znesvätil. + herec z Scary Movie, The Devil's Rejects, A Haunted House a A Haunted House 2 + herec z Kill or Be Killed ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo lepšie. Vzhľadom na to, že som videl skoro všetky snímky, ktoré tento film paroduje, som počítal s lepšou srandou. Humorne slabé, takmer bez hlášok, málo zaujímavé a miestami aj dosť trápne. Hlavný problém vidím v scenári, s ktorým si autor evidentne nedal veľa práce. Chýbala tomu aj humorná iskra a sympatickejšie, lepšie hrajúce postavy, tak ako tomu bolo napr. v Zombielande. 40/100 ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Tak mám zhlédnuto. Pár vtipů se povedlo, ale celkově je to takovej průměr. Spousta věcí tu vyzní vtipně jen, když se o to vy sami snažíte. A ten příběh taky není žádná sláva. V podstatě první půl hodina slibovala hodně, ale pak se zasekli na farmě a už z ní nevylezli. Což možná byl i záměr vzhledem k tomu jak probíhala druhá série a jak všichni nadávají na farmu. Na druhou stranu si film neodpustil pár opravdu velmi trefných komentářů, které každého fanouška the walking dead nebo warm bodies potěší. Obzvláště to s těma polštářema bylo sakra trefný. Celkově hodnotím 2*. 45% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Moc se mi ani nechce vzpomínat, jak dlouho jsem se na tuhle parodii těšil. Seriál je totiž luxusní a sérii od série lepší, takže jsem měl očekávání nastavena poměrně vysoko. Pokud se pokoušíte něco parodovat, tak by to mělo určitě z toho něčeho vycházet. Kdyby tady nebyly dvě klíčové postavy a Rickův fešný šerifský oblek, tak by divák snad ani nepoznal, oč se má jednat. Se seriálem to má společného opravdu velmi málo a jako bonus k většímu utrpení je přidáno i mnoho naprosto nesmyslných postav a dalších prvků, které se seriálem ani vzdáleně nesouvisejí. Tahle parodie byla evidentně šmrncnuta ještě něčím dalším, pro mě neznámým, takže je dost možné, že jsem hromadu vtipů nepobral právě díky své neznalosti předloh. Nicméně, to co vycházelo z Walking Dead byla nevtipná kokotina za další. Úsměvné momenty zvládne každý divák sečíst na prstech jedné ruky a ani zdaleka nevyužije všechny prsty. Přičtěte si k tomu naprosto nezajímavě debilní příběh a těch zdejších 33 % snadno pochopíte. Osobně budu muset přispět odpadem. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama