Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom a Sebastian, dva znudění výrostci ze zbohatlických rodin, kolem sebe shromáždili skupinu podobně zaměřených teenagerů a pořádají tajné noční závody v kradených vozech. Ty jim obstarává notorický recidivista Günzi. (TV Nova)

Recenze (4)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý díl plný honiček o bandě mladých pitomců co si užívají peněz rodičů... By si zasloužili přes držku... Jen škoda, že ten největší parchant to přežil ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný díl. Člověk nemusí být poručík Columbo, aby rychle přišel na to, kdo je vrahem. Lepší by bylo, kdyby ten příběh scenáristé vystavěli jinak - znásilnění by bylo divákům zatajeno a v průběhu vyšetřování bychom postupně odhalovali vzájemná tajemství té party ilegálních závodníků. Toto odhalování kostlivců ve skříni by bylo zajímavější než takto přímočarý příběh. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Na začátku přiváží Günzi černé Porsche k Stolper Heide – projíždí připojovacím pruhem, k Stolper Heide ale není odbočovací pruh.
    Také u vjezdu k tomuto odpočívadlu je značka Zákaz vjezdu s nějakou dodatkovou tabulkou. (marcel5)
  • Při závěrečném pronásledování Manty Golfem to při prvním pohledu na kolonu (zúžení) vypadá jako již zastavená Manta s Golfem za náklaďákem (stejná platcha, patrně i stejná reklama) a na začátku zúžení jsou povalené kužely. Také v jednom dalším záběru Golf projede kolem kuželů u krajní čáry, ale až potom zjistí, že nefungují brzdy a teprve pak okolo nich projede. Před konečným zastavením je při najetí Golfa do levého pruhu (schození kuželů) již Manta u náklaďáku a nakřivo, následuje však ještě dlouhé brždění. (marcel5)

Reklama

Reklama