Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steffi je závislá na kokainu a nutně potřebuje další dávku. K tomu si připočítá své dluhy u dealera, které již dosáhly výšky osmdesáti tisíc marek a vychází jí jasná rovnice. Jediným východiskem ze svízelné situace je zločin a proč rovnou nevyloupit banku. Do plánu se vloudila chybička a Steffi musela střílet. Policie jí je v patách, zatímco ona směřuje k motorestu, kde má schůzku se svým komplicem Saschou. Místo se dostává do nepropustného obležení policistů a Sascha musí rychle vymyslet, jak se z pasti dostat ven. Zmocní se autobusu plného výletníků a pokusí se nepozorovaně projet. Semir si však obou podezřelých stačil včas všimnout a rovněž nastoupil do autobusu. Sascha si falešného výletníka všimne a bere všechny cestující jako rukojmí. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr první série jak se patří. Děj sice opět není nikterak originální, něco podobného jsme viděli už stokrát jinde a v samotné Kobře se zápletka s rukojmími bude ještě milionkrát opakovat (v jednom případě dokonce i zase s autobusem - viz pilotní film k 5. řadě), ale je to solidně natočeno a je to velmi napínavé. Akorát chudák Frank je v této epizodě prakticky neviditelný, už i tvůrcům muselo být jasné, že pochodeň dál ponese Semir. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|85%| (KONEČNÁ PRO VŠECHNY – 9.epizoda 1.série) Tak a máme tu finálový díl této první, krátké série. Případ je rozhodně zajímavý, je jednoduchý, ničím nepřekvapí, ale to nevadí. Únos rukojmích v autobusu, kde je Semir – což bylo o to víc zajímavější. Frank zde nemá moc prostoru, spíš na konci. Není tu nic překvapujícího, ale zábavné to je, takže netřeba být moc kritický. Hudba byla výborná, zas další variace kobřích znělek zde byly, které mám tak rád. Lepší 4* dávám – dobrý závěr 1.série. ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Jakmile Volvo vyráží od banky s lupem, po rozstřelení zadního okna v detailu řidička po osádce obrněného vozu střílí, v dalším záběru se ale plně věnuje řízení, ale pak zase v detailu střílí. (marcel5)

Reklama

Reklama