Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nedaleko dálnice je nalezena mrtvola maďarské prostitutky. Nejedná se o první oběť a vyšetřováním série vražedných útoků jsou pověřeni policisté Stolte a Gerkhan. O několik dní později je nalezen zavražděný řidič nákladního automobilu Werner Ricks. Zjistil, že pro svého zaměstnavatele Protta převáží zakázané zboží, a rozhodl se jej vydírat. To se mu stalo osudným. Policie v obou případech nevidí žádnou souvislost a podezřelým číslo jedna pro ni zůstává duševně postižený přítel zavražděné prostitutky Anton. Podrobnější analýza však prokáže, že skutečným pachatelem byl právě Werner. Antonova role v celém případě se tak zahaluje tajemstvím. Stolte a Gerkhan musí zůstat ve střehu. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|95%| (VRAŽDA A ZABITÍ – 4.epizoda 1.série) Perfektní díl a především, perfektní případ. Rozhodně mě to zaujalo. Máme tu podezřelého, zaostalého, postiženého Antona, takže scény s ním jsou zajímavé, třeba finále, kdy mu šíbne v hlavě a začne roztáčet kolotoč, kde bojuje o život Frank. Jinač Frank se Semirem už jsou zadobře, spolupracují, je tu dost dobrých scén, i občas akce, kobří hudba, nedostatků zde moc není, takže velká spokojenost. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková standardní kriminálka, no. Od začátku musí být každému jasné, že se oba spolu zdánlivě nesouvisející případy propojí. A každý si hned domyslí, co se asi stalo a kdo zabil koho. Průměrný díl i na poměry první série. Ale jelikož je ten příběh dobře napsaný, přidávám jednu hvězdičku. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama