Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdysi pracoval pro mafii. Teď se obrátil proti ní. Bývalý nájemný vrah Bruno, kterému zbývá necelých 24 hodin života, řidič limuzíny Charlie a tajemná blondýnka Corina, která má také ledacos za sebou. Tři padlí andělé se v bílé limuzíně řítí Údolím smrti do Las Vegas, kde, jak doufají, naleznou nový život a snad i odpuštění. Bruno se však dostal do dalšího maléru. Ukradl svému gangsterskému strýci Dinovi pěknej balík peněz a chce se velkolepě rozloučit se světem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten film nezačíná vůbec špatně. Poklidně, hluboce a zajímavě, odpovídající své zápletce a vlastně i pointě. jenže v poslední třetine z něj naprosto všechno vyprchá a film najednou skončí. Přijde mi, jako by si tvůrci řekli: "Hele, tohle je na oko hrozně fajn místo, natočíme tady něco." "Ale co" "Mám takový nápad, ale ještě to nemám domyšlené..." A tak to natočili. James Remar občas vypadává z role a přehrává, jinak sle sedí dobře. Emily Longstreth je neuvěřitelně zajímavá. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

K žánrovým označením krimi a drama bych přidal ještě road movie. Celý film se totiž odehrává na cestě do Las Vegas. Tři osoby a jedna bílá luxusní limuzína. K tomu kufřík napěchavaný prachama. Jak tohle dopadne? Jelikož mám pro road movie slabost a dialogy byly celkem na úrovni, u mě celkem dobrý. ()

Reklama

Reklama