Reklama

Reklama

Sword of Vengeance

Trailer

Obsahy(1)

Normanský kníže a tyran Durant (Karel Roden) se společně se svými dvěma stejně krutými syny snaží nastolit tyranský diktát v severním cípu Anglie obývaném Sasy. To se mu relativně daří, až do příchodu tajemného cizince, který začne za pomoci ozbrojených vesničanů decimovat jeho vojska. Cizincova krvavá řež je vražednou cestou pomsty, zalitou velikým množstvím krve. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Debilní píčovina s nulovým dějem, zato s tunou ''efektivních'' zpomalovaček.Kdy už konečně ti režisérští dementi pochopí, že zpomalovačky okořeněné ichtylní muzikou nejsou ani efektivní, ani cool, jsou jen trapné, smešné a k hovnu.Andersonovi to trvalo dva zničené Residenty, tak kurva by snad mohli ti další dementi kolem už vědět, že je to k ničemu.Film má 87 minut a já měl pocit, že na něj koukám minimálně tři hodiny a to sem 50% stopáže čuměl do svojí Xperie a pouštěl si naučná videa jako vymaluj a vytapetuj si sám.Nebýt fajn Rodena (který je opět jediným světlým bodem v totální filmové žumpě, proč on tyhle štěky bere???) a krvavá akce.Nabubřelá pitchovina, hodná opovržení a zapomenutí.30%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zabývat se v tomto případě historickými nesmysly by vydalo na několik stránek, tudíž se tomu vyhnu a jen ocením vcelku povedené Normany, ačkoliv nechápu, proč postava Karla Rodena měla přes hubu černou včelařskou síťku. Jako ochrana to nefunguje a zhoršuje to viditelnost. Ale budiž. Líbila se mi celkem i sychravá atmosféra a i když na to vykouzlit jí člověk nepotřebuje nějaký extra talent, občas se stává, že jí režiséři cpou někam, kde nemá co dělat. Sem sedla jak p*del na hrnec. No a tim to asi končí. O bitkách ve stylu Ironclad, které jsem očekával, jsem si mohl nechat akorát tak zdát a o nějakých krvavých hodech se také nedá mluvit. Navíc hlavní hrdina byl nesympatický tupec a Annabelle Wallis zase nic neukázala, i když se tvářila, že jo. Myslel jsem si, že se během té hodiny dvacet budu nudit daleko méně. 30% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový klasický film současného dramaticky akčního trendu. Je to hodně syrové, je to hodně dramatické bez jakéhokoli humoru, jsou tam postavy, které jsou jednoznačně kruté, no a pak spousta špíny a krve. Příběh je většinou jednoduchý, ale ono přece jde o tu atmosféru, která tu - co si budeme povídat - celkem je. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MOJE JEDINÁ VÍRA JE POMSTA…“ /// Prostinký děj, sázející na efekt světa, v němž se vodehrává středověká řezničina. Všemu vévodí pochmurnej filtr, dramatická hudba, zjizvení chlápci, zpomalovačky a cizinec, co přináší naději. Tady jde jen vo prolejvání krve. Účast Rodena potěší, ale nečekejte hereckej majštryk. Časem vomrzí i středověký choreo, takže zbyde jen béčková vřava s efektníma záběrama, kterou můžeme my, potomci husitů, lehce nadhodnotit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ve filmu si vystačím s šedou, bílošedou, žlutošedou a červenošedou. 2.) Chystám pokračování tý píčoviny se šedou barvou. 3.) Thx za titule ,,John Doe, James Smith a Jan Novák“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ide o film, kde sa celá dejová linka zmestí zhruba do polhodinky, všetko ostatné je nepríjemne, miestami až trápne naťahovaná brečka zložená z neprirodzene a účelne spomalených záberov s cieľom dosiahnuť pozitívny efekt u diváka. Bohužiaľ, dosiahne sa pravý opak, prísnejší divák pošle snímok rovno do odpadu, menej prísny ho zaradí do podpriemernosti. Skrátka otrasná réžia. Jediné pozitívum je, že sa v snímku krvou nešetrí. Ale to na vytiahnutie zo šedivosti podpriemeru nestačí ani zďaleka. 35/100 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohrával na Britských ostrovoch, tak celé jeho natáčanie prebiehalo v Srbsku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama