Reklama

Reklama

The Coven

Velká Británie, 2015, 86 min

Obsahy(1)

Skupina dívek hledá důkazy o tom, že existují čarodějnice. Vydají se tedy do blízkého lesa. Brzy si uvědomí, že tam byly přilákány, aby se staly obětmi v satanistickém rituálu. (LIVINGDEAD)

Recenze (4)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partia londýnskych školáčok sa na Halloween chystá ocheckovať starý lesný rituál, ale nakoniec sa stávajú jeho nevyhnutnou súčasťou. Snaha pripomenúť deväťdesiatkový "The Craft" je zrejmá už z posteru, avšak potenciál tu nie je ani len na to, aby bol "The Coven" vzdialeným príbuzným z 666. kolena. A to Craft nijak špeciálne neobľubujem, dokonca mi v dnešnej dobe príde trochu trápny... Ale už mu dám pokoj... Nízkorozpočtová, teenagerská fantasy hororovina, ktorá možno na chvíľu zabaví mladé, nenáročné Angličanky, ale tým to snáď končí. Nič moc tu nebolo; nezaujímavé, splývajúce postavy, slabý dej, fádne spracovanie, minimum hororu, PG-6 fantasy porcia a zo dva kopce nudy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Coven“ není ani trochu explicitní, nejedná se o film, který by měl naplnit nějaké vaše hororové choutky, prostě jen levný film o tom, jak šly holky stanovat do lesa a ono se to trochu zvrtlo. „The Coven“ sice není found footage, ale pokud bych ho měl srovnat s hororem „Záhada Blair Witch“, tak ač „Záhadu Blair Witch“ nemám rád, má alespoň nějakou atmosféru. „The Coven“ nemá žádnou. ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

The Coven, s neoficiálním podtitulem Protivný anglický holky, se vypraví přenocovat do lesa, ve kterém prý mívaly spicha čarodějnice s Luciferem. Zajímalo by mě, do jaký školy to chodí, že je učí o čarodějnicích a wicce, kdyžtak bych se přihlásila. 1* dávám jen s dobrou vírou v tom, že je to třeba jen amatérskej, studentskej film. Pokud ne, tak si to zaslouží spíš -1*. Nemá to spád, nevěřim tomu ani pírko, a celkově to vlastně vůbec neni zajímavý. ()

Reklama

Reklama