Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký akční film o šílenci, který se zmocní letadla plného cestujících a odvážném agentovi, který se ho pokusí zneškodnit. Psychicky narušený kriminální génius Jeremy Barret v době leteckého transportu do vězení ovládne letadlo a cestující drží jako rukojmí. Vyhrožuje, že pokud nesplní jeho požadavky, nechá letadlo spadnout na hustě obydlenou část hlavního města. Agent FBI Nick Halton se pomocí helikoptéry snaží proniknout na palubu letadla, násilníka zneškodnit a dostat letadlo na zem. Ne vše se však vyvíjí podle plánu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Zač mě trestáš, co sem proved tak hroznýho? Viděl sem obyčejné akční filmy, viděl sem hloupé akční filmy a dokonce stupidní akční filmy, ale dementní akční film jest pro mě novinkou. Zvykl jsem si že u levnějších projektů se řídí heslem, že čím víc chyb tím míň si jich člověk všímá, ale co se povedlo trvůrcům Transportu zaslouží hlubokou úctu. Když pominu chabé a nezáživné speciální efekty, prapodivné obsazení a ve vypjatých akčních bitkách hrající symfonickou hudbu, pak nelze pominouti děsný scénář. Mezi dialogy už ani nejsou rádoby drsné hlášky, které lecky spíše připomínají vrčení vzteklého psa než filmové repliky. Závěr filmu mi vrtal v hlavě víc než ropná plošina do povrchu zemského, neb alespoň někdo by mi mohl vysvětlit proč ta podivná blondýnka bodnoucí šílence do hrudi místo pomoci spoutanému agentovi začne křičet a připoutá se k sedadlu. Chtěl sem dát jednu hvězdičku, za kterou bych si sice nemohl pohlédnout do očí, ale vzhledem k té spoustě kvalitních akčáků jež jsem leckdy nedocenil dávám odpada a vzkazuju toto: "Letadlo neni na hraní, běžte rači na píseček!" ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po katastrofe s nazvem nuklearni armagedon prekvapive nejlepsi dilo Rodneyho Mc Donalda naprosto debilni stokrat omletej dej ale jinak prekvapiva sranda a celkem dobrej hlaskujici zaporak jinak co psat k asi 50 filmu o unosu letadla vzdycky jsou 2 moznosti jak to muze dopadnout budto totalnim pruserem a nebo prijemnou infantilni zabavou a tohle je ta druha moznost ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ledovej čaj zas přepadl letadlo, že ho to furt baví. Každopadné klasický žedko, který aspon nepůsobí oproti těm novodobým hovnům amátersky.. i když... ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

V souvislosti s hodnocením filmů jsem si dal vnitřně závazek, že hodnocení odpad budu používat co nejméně, spíš výjimečně. Poslední dobou jsem hlavně díky TV NOVA, popř. filmům nahraným na DVD z TV NOVA, ale samozřejmě i z jiných TV, měl možnost vidět spoustu filmů, které si jiné hodnocení než odpad nezaslouží. Tento blábol mezi ně nesporně patří, a každá televize, která obdobný film uvede, uráží důstojnost diváka a člověka vůbec. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o nic jiného, než o další filmový zářez na poli katastrofických snímků z oblasti cestovních letadel. U takových levných snímků nelze očekávat originalitu a zde to platí dvojnásob. Scénář je tedy šablonovitý, již značně od prvních minut předvídatelný, v mnohém postrádající logiku, s otřesnými hereckými výkony, ale přeci jen s rouškou napětí a akce. Takže jen obyčejný nízkorozpočtový snímek bez bázně a hany, který může posloužit jen jako z nouze ctnost, když nebude po ruce něco daleko kvalitnějšího. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Je to kravina. Dej ide podľa omletého scenára a je strašne predvídateľný a nudný. Ice T je tu za najväčšieho blba (čo by sa dalo brať ako klad) a hlavný hrdina má tak strašný deficit charizmy, aký som ešte nevidel. 1+/10 ()

John80 

všechny recenze uživatele

Akčný thriller kde prevážaný vezeň unesie lietadlo , akcia počas  filmu len v lietadle ale inač celkom fajn ,V miernom duchu filmu Turbulence  Nechápem to nízske hodnotenie 3* ()

Reklama

Reklama