Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Kallenová nebojuje pro slávu. Bojuje za respekt. Film "Ring volný", natočený podle skutečné události, představuje Meg Ryan jako odvážnou a skoro drzou manažerku boxu, která se snaží z obyčejného chlapíka Luthera Shawa udělat světového profesionálního boxera se "smrtícím" úderem. Jackie chce pomoci Shawovi dostat se do soutěže číslo jedna, a tak přemluví zkušeného trenéra Felixe Reynoldse, aby zanechal odpočinku a začal znovu pracovat. Než však trojice uskuteční svůj velký sen o účasti na šampionátu, nejdříve musí zjistit, jak se v ringu i mimo něj pohybovat. Nejde o to, jak hluboko padneš. Důležitější je vstát a tvrdě bojovat dál. RING JE VOLNÝ! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

worm14 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nebyl špatný film. Meg Ryanová si zahrála pro ni netypickou roli v dalším z filmů, které už se řadí jen mezi průměr (někdy i níž). Po pravdě řečeno, ty nejlepší role má totiž už za sebou, ale přesto podala ve volném ringu solidní výkon v rámci možností. Celkově nelze tenhle film zařadit nikam jinam než do průměru. Příběh o obyčejném člověku z ulice, který se vyšvihne mezi boxerskou elitu tady byl už několikrát. (Rocky, Kid Galahad, Milion dolar baby...). Takže punc originality to rozhodně nemá. Navíc by podle mě prospělo menší zkrácení. Navíc zas bylo celkem jasný jak to dopadne. Prostě průměrný film na oddechové odpoledne, nic víc, nic míň. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Napoprvé se mi film líbíl víc, když jsem ho teď viděl podruhé pořád není špatný ale... Meg tady hraje trochu jinou roli, než v ostatních (většinou romantických) filmech a jde jí to tak napůl. Vypadá dobře v každém záběru (někdy to ale podle mě je spíš na škodu vzhledem k tomu v jakém prostředí se film odehrává. Taky Omar Epps mě nějak nevzal - prostě mi není moc sympatický, o herectví se v jeho případě nedá mluvit. Dobře natočené jsou souboje v ringu. Ale jinak jsem Meg fandil - holt v chlapském světe to neměla lehké:-) ()

Reklama

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Žádnej další Rocky se nekoná a ani jsem to nečekal. Prostě jen další film, který přibude to ranku průměrných boxerských filmů. Against the Ropes vlastně není o akci, ale spíše o zákulisí boxu, což je příjemná změna, ale příliš to nefunguje. Meg Ryam je dost sexy, ale někdy až moc přehrává. Ostatní herci tak nějak průměr. Nebavil jsem se výslovně špatně, ale že by si snímek získal celou mou pozornost říci nemůžu taktéž. - 5/10 - ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že tento "malý" film s Meg Ryan, která už opravdu není hvězdou, dokáže překvapit. Nejde zde o překvapení oscarové nebo nějak extra kvalitní, ale o fakt, že film o ženě trénujícím boxera dokázal být cca polovinu doby opravdu zajímavý. Kdyby Charles S. Dutton udržel kvalitu po celou dobu možná by došlo i na 4*. Meg Ryan po dlouhé době předvádí výkon, na který se stojí za to podívat a Omar Epps není také vůbec špatný. Mohlo to být o hodně horší, takže jsem rád, že mých 106 minut nebylo věnováno do naprosté kraviny. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan na vrcholu svého sex-appealu, ale bohužel už trošku za hereckým zenitem. Nicméně po roce 2000 taková světlejší vyjímka. V této roli se mi líbila a příběh taky. Omar Epps tak nějak potvrdil, že jeho herecký um opravdu stačí max na seriály, ale dalo se to. Choreografie soubojů byla horší, jak v prvním Rockym a nemělo to s boxem moc společnýho, ale o to tady ve finále ani moc nešlo. Cílem filmu bylo ukázat, že i ženy mohou najít a trénovat dobrý boxery. 53% mi přijde docela málo, tak si trošku přihodim---->70% za krásnou Meg, příběh a dojemnej konec ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Aby lepšie pochopila šport, brala Meg Ryan kvôli úlohe Jackie Kallen tri týždne lekcie boxu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama