Reklama

Reklama

Šest směšných

  • USA The Ridiculous 6
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tak Sandlerova parta se pokusila svést na westernové vlně, která právě hýbe hollywoodem. A dopadlo to otřesně. Na typ humoru, který sází především na nízké IQ cílové skupiny, jsme si už zvykli. Jenže tady není ani to. Za 60 milionů natočit dvou hodinovou nudu bez jediné povedené hlášky nebo čehokoli, co by se alespoň náznakem podobalo vtipné scénce, to je opravdu umění. A ani dementí Lautner to nezachrání, ikdyž mu Sandler napsal roli "na tělo". ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapená. Nečekala jsem, že se mi to bude líbit. Western není úplně můj oblíbený žánr a komedie/parodie většinou nedopadají nejlépe, ale tohle se docela povedlo. Samozřejmě by to nebyl Adam Sandler, kdyby ve filmu nebylo pár nechutných a trapných vtipů, ale je jich pomálu. Příběh je solidní a zajímavý. Když už to ke konci vypadá na šťastný konec, najednou se objeví nečekaný zvrat, což mě překvapilo. Není to film, na který bych se dívala pravidelně, ale třeba jednou do roka, je to příjemná srandovní komedie se super herci. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta demence, ale z toho ranku, kdy se clovek proste musi smat od zacatku do konce. Fory jsou sice lehce nuceny, proste tu furt musi nejaky bejt, misty vtipnejsi, misty mimo, ale celkove tu je spousta zabavnejch scen. Pribeh nastesti funguje sam o sobe, neni to jen nejaka hloupa parodie, ale spis vtipne natocenej regulerni western. Je tu desna halda znamejch hercu ve vsemoznejch vedlejsich rolich, no a samozrejme banda super dementu v hlavni sestici, kdy Sandler je jeden z tech normalnejsich a treba takovyho Lautnera jsem ani nepoznal. Je to sice debilita na jedno skouknuti, ale ja se fakt bavil od zacatku az do konce, na vypnuti mozku idealni. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Množstvo, ale naozaj množstvo známych hercov, produkčné zázemie Netflixu, Adam Sandler v hlavnej úlohe. A nič. Nefunguje to. Sandlerove komédie mi svojim štýlom sedia, ale táto ma ako jedna z mála príiiš nezaujala. Možno to bude preto, že westerny z duše nenávidím a táto komédia má silný westernový nádych, možno som niektoré narážky nepochopil ale proste ma to nechytilo. Úplny prúser to vo výsledku nie je a pár momentov pobaví, ale Sandler má kopu lepších komédií. Toto bol len slabý odvar. Medzi 1* a 2*. 25% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pocitově asi nejdelší sandlerovka, co jsem viděl. Ten film je neskutečně zdlouhavý a tak prošpikovaný nudnou a nezáživnou vatou (basebal), že to takřka zabíjí i těch několik fakt zábavných, humorných a střelených věcí, které tam jsou. Dával jsem ten film na čtyřikrát, protože jsem vždycky usnul. propadák to ale není, kdyby to bylo kratší,v rámci sandlerovek takový šedý průměr. Ale těch pár špeků je super. Vanilla Ice jako Mark Twain naprosto zabíjí a že někdy uvidím Taylora Lautnera v takové roli, by mě v životě nenapadlo. To asi budou fanynky Stmívání skřípat zubama. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu následuje ještě krátká scéna z filmu. (ben666)
  • Na začátku natáčení se proti filmu postavil asi tucet herců, amerických indiánů, kteří po slovní konfrontaci s produkčními odešli z natáčení a vydali prohlášení, ve kterém uvedli, že protestují proti jménům, které Adam Sandler zvolil pro některé postavy (např. "Wears No Bra" a "Beaver Breath"), protože podle nich postrádají respekt vůči indiánským ženám a ženám vůbec. (kriplozoik)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama