Reklama

Reklama

Narušitelé

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po traumatické ztrátě vlastní matky se musí dospívající dívka vypořádat s dalším hrůzným zážitkem. Snaží se totiž odhalit podivné tajemství obestírající její nový domov, a to i přes nedůvěru vlastního otce. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto řípadě, se jedná o snímek, který musí znechutit a rozladit všechny, kdož viděli filmy Psycho, Pod schody, Tajemství, atd.. Všechny tyto filmy totiž tento laciný, nápad i myšlenku postrádající platfus částečně vykradl, a udělal z nich koláž, za kterou by se musel stydět i ten njvtší matla. Odpadkový koš, prosím! ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem přesvědčený, že to tak debilní nebude, ale bylo. Je mi celkem jedno, že je to vykradačka filmů typu Pod schody a podobně. Ostatně dneska už i renomovaní režiséři často vykrádají sami sebe. Není mi ale jedno když film, který je založený na napětí a atmosféře, postrádá napětí a atmosféru. A aby toho nebylo málo, tak představitelka hlavní hrdinky nejen že neumí hrát, ale to minimum talentu stačilo na to, aby svojí postavu podala jako nesympatickou krávu, u které si člověk přeje, aby jí ten úchyl krouhnul hned po deseti minutách. Výstavní odpad. ()

Reklama

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Tak se mi velice vyjímečně stalo, že jsem se koukal na jiný film než jsem měl původně v plánu. V každém případě se s tímhle typem filmů roztrhl pytel a za poslední asi dva roky jsem viděl 4 nebo 5 podobných. Tenhle byl z nich opravdu ten nejslabší, plný nesympatických a divných herců a navíc velmi nelogické chování všech zúčastněných. Nerad spoileruju, ale tady asi jenom zmíním jak mohl ten člověk přežívat za zdmi domu bez jídla bez toho si dojít na záchod záchodA obecně bez všech základních lidských potřeb. Spoustu věcí jsem nemohl pochopit například třeba tu když si hlavní holka dopřávala každý večer jablečný džus a nesedí chuť a dokonce to i zmíní před otcem, tak se o to už dál jakoby nezajímá, naprosto nelogický. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Že bych z toho dělal úplný odpad, to se mi moc nechce, ale musím uznat, že tohle opravdu není povedené. Snímek, který je prezentován jako thriller, by měl v divákovi vzbudit napětí, ale to se v tomhle případě neděje vlastně ani s jednou scénou. Snímek, ač krátký, se docela vleče a vy jste nakonec rádi, že je za vámi. ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Hneď po dopozeraní tohto "veľdiela" som pocítil nesmiernu, veľmi nástojčivú túžbu dobre sa poznať s Donalom Loguem resp. s Tomom Sizemorom aby mi mohli blahosklonne prezradiť skutočný dôvod prepláchnutia svojich mien v podobnej (pi)močovine. To už naozaj nemajú žiadne peniaze? Sebaúctu? Pretože The Intruders sa radia asi k tomu najhoršiemu čo tento žáner, navyše v B-čkovej kategórii, ponúka. Panenka?!? Zase? Nové NEherecké tváre/prkná, ŽIADNE napätie, ŽIADNA atmosféra, ŽIADNY soundtrack, Žiadne... nič. Pár krát sa na obrazovke pri defčinom "vyšetrovaní" (rozumej klikanie po internete) zobrazí meno nového internetového vyhľadávača (pre nás menej vnímavých: väčšina z nás používa google) a mám silné podozrenie, že táto nemenovaná spoločnosť celý tento shit v rámci "product placement" zaplatila. Mno tak to je proste reklama jak hovado. Jednu hviezdičku dám iba preto, že z určitých dôvodov už odpad! dávať nechcem. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama