Reklama

Reklama

Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamenné

  • Česko Flintstoneovi: Mela doby kamenné (více)

Obsahy(1)

Připravte se na pořádně akční jízdu! Ve zbrusu novém původním filmu zažije Bedrock návštěvu těch nejdrsnějších a nejdivočejších borců z týmu World Wrestling Entertainment. Když Fred ztratí peníze na rodinnou dovolenou, bleskne mu hlavou další z jeho šílených nápadů: rozhodne se získat je zpět při sportovním utkání. Fred pak v roli pořadatele vyšle Barneyho do ringu proti takovým esům jako John Cenastone, Marble Henry nebo Undertaker. Davy šílí, peníze za vstupenky se jen hrnou a zájem o celou akci projeví i sám velký McMagma. Dokáže Fred naservírovat publiku zajímavé a napínavé zápasy nebo ho čeká kolosální malér? (Magic Box)

(více)

Recenze (7)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem cílovka :-( Upřímně nevím, na čem se to Warner Brothers a WWE domluvily, ale slyšel jsem, že Scooby-Doo se nepovedl a tohle je, upřímně, taky docela hrůza. Příběh je úplně klasický, a pro děti vyhovující. Animace je roztomile dětinská, ale jede v kolejích originálu (na rozdíl od Scooby-Doo). WWE hvězdy kradou hlavním postavám všechen humor a jsou to nejlepší na celém filmu. Největší chyba na tomhle filmu je, že není jasné, komu je určen. Pravděpodobně by to mělo být pro ty 40-tníky, kteří si ještě pamatují staré Flintstoneovi, ale pro ně zase není moderní obdoba humoru. Na rozdíl od dětí, které zase jednoduše nemůžou znát všechny ty WWE hvězdy, jako Undertakera nebo Johna Cenu. Doma si to puste jako experiment. Nebojte, má to jenom 50 minut a vtom experimentu rovnou vyzkoušejte, jestli se více líbilo vám, nebo někomu o generaci mladšímu. Pls, potom mi dejte vědět ;-) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, klasický humor i styl je zachován. Wrestling samozřejmě nemusím, ale jestliže jsou součástí DVD jako bonusy klasické epizody The Engagement Ring (1.9, 1960) a Take Me Out to the Ball Game (2.32, 1962), jsem spokojená. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro děti asi fajn. Jako malej jsem dokola sledoval ten starej hranej film, ale v animovaný podobě jsem Flinstoney nikdy neviděl, takže myslím moje první zkušenost a seriál z 60s asi už vynechám. Nevím teda co tvůrce vedlo toto univerzum propojit s Wrestlingem, když těch animáčů neni tolik jako třeba se Scooby Doo, ale John Ceena celkem bavil. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

TENTO KOMENTÁR MÔŽE OBSAHOVAŤ SPOILERY! Ako fanúšik WWE a Flintstonovcov ma tento film celkom prekvapil. Všimol som si, že za posledné roky vzniklo zopár animovaných filmov s hviezdami z WWE (Scooby-Doo a medvedí netvor, Divoké vlny 2) a je pravdepodobné, že ide o menšiu propagandu. Taktiež Fred Flintstone tu povie pár krát niečo ako - "Nie je to nič nebezpečné, je to len ZÁBAVA. Ľudia chcú show! Ale páči sa mi, že tvorcovia nechali postavám ich vlastnosti a schopnosti a celkove charakter. Fred je niekedy dosť naivný, Barney si dá radšej pozor, Wilma a Betty sú starostlivé atď. To je pri takýchto filmoch dôležité. A teraz k príbehu. Príbeh bol podľa mňa taký, aký sa do Flintstonovcov hodí. Fred nedostane výplatu a tak nemôžu ísť na dovolenku atď. Takže taká klasika. Wrestleri tu boli dobre zakomponovaný. Áno Warner Bros. si našli cestu ako ich do Bedrocku dostať. A to celkom zaujímavo. Asi môj obľúbený je John Cenastone (John Cena). Sestry Boulderové (Bellové) tu boli dosť divné a myslím si, že by to išlo aj bez nich. Borci z FFE (Fred Flintstone Entertainment) sú tu však oveľa milší ako v realite... Je to PG. Animácia je typická hanna-barberovská. Šialená, pekná a dosť elastická. Áno je to HANNA-BARBERA... Humor tu síce nejaký bol, ale slabý. Pozitívnou stránkou filmu je, že tu ukázal ako mnohé veci v Bedrocku fungujú, a to sa mi veľmi páči. Viac som spoznal Bedrock. Na Flintstonovcov je to však málo a nestačí to. Oni boli iní. ()

T2 

všechny recenze uživatele

teda, na to že tam primiešal wrestlerov a súboje v ringu tak to malo v celku dobrú šťavu a hneď niekoľko dobrý frkov, nechalo to zaspomínať na starí dobrý seriál /60%/ ()

Galerie (80)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme sa objavuje tiež známy americký wrestler The Undertaker, ktorý je zároveň jediným, kto nosí rovnakú prezývku i v realite. (LuiCJ)

Reklama

Reklama