Reklama

Reklama

Rackové

(festivalový název)
  • Rusko Čajki (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá a krásná Elza žije nepříliš uspokojivý život. Náplň nenachází ani po boku neotesaného muže, ani v práci učitelky hudby. Když zjistí, že je těhotná, její zoufalství se jen prohloubí. K prolomení bludného kruhu však nenachází dost odvahy – tradičně buddhistické společenství, v němž žije, ji totiž učí lpět na rodinné soudržnosti. Nečekaná ztráta jí zdánlivě otevírá cestu k řešení, především jí ale ukáže, že samota a odcizení jsou důsledkem vlastního rozhodnutí. Chlad a smutek usazený v Elzině nitru umocňuje šedobílé spektrum snímané zimy, v níž se většina příběhu odehrává. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

(50th KVIFF) Můj nejhorší karlovarský zážitek, a to nejenom v rámci letošního ročníku. Neumím slovy vyjádřit, jak strašně pomalá nuda tenhle film je. Několik mongoloidních Rusáků v něm v dlouhých, většinou statických záběrech provádí ryze zajímavé činnosti, jako například věšení prádla nebo umývání nádobí. Rackové pro mě byla první projekce daného dne, měl jsem v sále dobré místo, na titulky jsem viděl, ale stejně nedokážu identifikovat, o čem ten film byl, protože dělal aktivně vše pro to, aby mě nezajímal. Tenhle typ filmů je mor festivalů, ale vidno podle celkového průměrného hodnocení si i on své diváky najde. Žasnu. 5 % ()

iz67 

všechny recenze uživatele

Dostatečně temná atmosféra. Nicméně to, co si přečtete v obsahu jsem ve filmu nenasel. Vše je hodně v náznacích, takže si můžete do filmu dosadit, co tam chcete najít. Což mi většinou vyhovuje, ale tady vlastně ne. ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama