Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Claudio Cassinelli je jako zločinec v tomto rychlém akčním pohledu velmi dobrý, podobně je na tom například i John Steiner nebo Elio Zamuto. Hodně ponurý a skličující film, zápletka-spiknutí zajímavá, některé vraždy jsou tu provedeny v duchu gialla žánru, v té době pomalu už na ústupu. Ze scén stojí za zmínku pěkná dlouhá akční sekvence (bankovní loupeže), kamera a obraz nic moc, většina filmu, tedy i důležitých scén, se odehrává za tmy. Jedině tyto dva faktory mi kazily celkový dojem z tohoto jinak neznámého, ale na druhou stranu zas ne vyloženě špatného polizzioteschi. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

610 Drsny pribeh kamaradu, co spolu sice prepadnou "banku", ale uzivat penez si je chce kazdy sam a VSECHNY. Proto zemre i dost nevinnych lidi. Moc pekne a ze zivota nemohl jsem se zbavit obkoukaneho dojmu frajeru z CI5 - Bodie, Doyle na druhe strane zakona a po italsku. Slusne. Mimochodem jedna z prvnich prilezitosti pokracovatele komisare Kattaniho ;]] ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Un Treno per Durango a Mialno Violenta - dva filmy, vdaka ktorym viem o tvorbe pana rezisera Caiana. Poliziotteschi sa mi spaja hodne s Milianom a henrym Silvom, tuna nie je ani jeden znich. To vsak nevadi, film je to namakany, akcny, ma kopu vybornych dialogov a super su realie Talianska 70. rokov  :  76 % ()

Reklama

Reklama