Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Vypij víno s rohypnolem [A nic dál? Proč?!], příšera se motá kolem. Funí, dupá v podkroví, za chvíli tě uloví. V každém domě bývá skrýš, jen počkej, však uvidíš! Když se zrůda z půdy spustí, bacha ať tě neošustí. Z kredence mu čouhá ruka, ve finále tě ošuká. Na podlaze, zezadu, to ti zkazí náladu."  No jo, v Americe staví domy divné, duté jako bambus. Dobré vědět (a počítat s tím). Jenomže bambus nebambus, nakonec prd. Nejdřív jsem se prokousával hromadou filmové vaty a pak se vytočil při protivném finále, kde po sobě rodinka furt dokola halekala, jak na Valašsku pastevci přes údolí, z kotáru na kotár. „Hano! Hano!“ „Mami! Tati!“ „Hano! Hano!“ „Mami! Tati!“ „Hano!“... jako kolovrátek. Příšeru to vytočilo do nepříčetnosti, což se jí ani nedivím, protože mě taky. Víc uječených výkřiků, víc strašidelný film, jasná věc. Škoda, jinak by to byly poctivé tři hvězdy, možná i víc. Btw, a kam se vlastně poděl ten ulovený slizák soused, to ho ten nezdravě bledý jinoch sežral? :-) Nebo kam tedy dal jeho tělo? Protože ten soused skvoter byl docela fajn, škoda ho. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Místy slušně strašidelné, jen škoda, že se bubák odhalí zbytečně brzo. Je to samozřejmě v tuto chvíli, po všech těch hororech s obdobnou pointou, už dost neoriginální a má to nechutně odfláklý závěr, nicméně v průběhu je to zábavné, má to drajv, postavy se chovají celkem snesitně a na slečnu v hlavní roli se i dobře kouká. A to na 3* úplně v pohodě stačí. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Kopírka pardáního The Boy, tentokrát ale o dost chudší a nudnější. Co čekat? Příběh je nudný a nezajímavý, postavy ploché a herečka v hlavní roli? Příšernost na úrovni Megan Fox. Konec jsem tušil tak nějak od půlky. Navíc posledních 15 minut místo toho abych byl napnutej jsem se jenom pousmíval(hlavně nad blbostí otce). Je to srajda kterou jsem viděl asi před měsícem ale díky nevýraznosti jsem na ní i zapoměl. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Vyklubal se z toho docela solidní slasher, v druhé polovině už to bylo slušně rozjeté a mělo to i atmosféru a celkem dobré herce, zvláště ženy jsou kočky. Dějově je to zajímavé což mě připomíná, kdyby si v USA stavěli baráky pořádně z cihel a ne z překližek, pak by neměli domy samé díry jak v ementálu a nemuseli mít nezvaný nájemníky. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Upřímně se u tohoto thrilleru nedokážu příliš rozhodnout, zdali se přikloním spíš k průměrnému, tříhvězdičkovému hodnocení, nebo přihodím ještě jednu hvězdu navíc, je to fakt na hraně. Pro nižší počet hovoří především opravdu nesympatické a nevýrazné obsazení, v čele s nestravitelným Michaelem Vartanem. Dále mi příliš nesedla zápletka, kde se to jednak za celou dobu v podstatě příliš ani nikam dějově neposunulo, jednak se pocity nudy dostavovali až nemile často a jednak se to celé nese v poměrně dost tuctovém hávu, bez jakéhokoliv výraznějšího, či opravdu vyloženě překvapivého momentu. A zmínit, jako minus, musím ještě vážně zanedbanou atmosféru, na kterou se tvůrci prostě úplně vykašlali. Naopak nahoru film hodně vytahuje množství skutečně napínavých a působivě vygradovaných scén a samozřejmě závěr, který zde ale bohužel většina uživatelů ve svých komentářích již vyblila, a to že happyend zas po čase dostal pořádně na prdel, každopádně něco takového vždy potěší. Když to tedy všechno ale tak nějak shrnu, nakonec se přikloním přeci jen k hodnocení nižšímu, neboť pravdou zůstává, že v rámci žánru není Crawlspace skutečně nijak výrazná, zajímavá, či ojedinělá podívaná, nepřináší nic nového a nápaditého, takže vlastně průměr jak vyšitý. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama