Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (90)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uživatel sorrow velmi podrobně shrnul všechny nelogičnosti seriálu, které mi tak vadily a vzbuzovaly ve mně dojem, že jde spíše o parodii. Hodnocení jsem přidával k jednotlivým dílům, celkově je seriál filmařsky na výši, kamerou, výpravou, některými hereckými výkony, ale jak říkám, mně to často připomínalo už komedii. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt bych rád dal vyšší hodnocení, ale připadá mi to jako čaj potřetí ze stejného pytlíčku. Záhady, náboženství, vraždy, maska magora je spíš směšná. Různé logické (ale pořádné) chyby, třeba že alibi potencionálního pachatele je pár dílů neřešeno, jinak by jich nebylo tolik. Technicky na úrovni, ale to je asi tak všechno. Naopak herecké obsazení je dobře sehrané a rád jsem je viděl (Stach, Kratina) a potěšilo mě, že postava Miroslava Donutila vylezla z kanclu a přestala na chvíli se řvaním na podřízené a se strachem z politiků. :o) Ale teď vážně, Jirko, nechtělo by to zase na čas změnit žánr? ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkrátit to na 2 - 3 díly a věnovat se spíše než skládáním jednotlivých nitek příběhu složit jedno velké klubko, policejní práci, byl by z toho excelentní počin. Takhle mi z těch nitek šla hlava do kytek. Postava v podání Marka Taclíka a Jitky Čvančarové byla pro příběh zbytečná a jen dokresluje tu přebujelost příběhu. I příběhy unesených a vězněných se tu tak trochu opakuje a začíná to smrdět. Nicméně stále nadstandard české televizní produkce. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vy nevěříte v Boha, pane Jonáši, vy věříte ve svou vlastní představu o Bohu...to není víra, to je handl!" A já teď věřím, že Jirka Strach jde konečně správnou cestou. Nemyslím tu mysteriózní, tou kráčí už hodně dlouho, ale cestu kvalitního scénáře, protože tentokrát se prakticky vyvaroval nereálného nebo nelogického chování postav a co se týče příběhu, tak ten je snad jedním z nejkomplikovanějších v našich končinách! A přitom se v něm nezamotal, ty různé linie mohou evokovat i skandinávskou scénu, i když atmosféru Pustiny to třeba rozhodně nemá, ale ta je také spíše jiným žánrem. Každopádně jen tak dál a můj vzkaz: Zasloužilo by si to "filmovou" kameru! ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě poučeni z předchozích sérií, vytvořil autorský tým parádní mysteriózní detektivku. Postav sice bylo opět velké množství, ale protože měly v příběhu celkem smysl, dalo se v nich orientovat. Motiv pachatele byl také uspokojivý. Navíc byl neznámý až do konce, jeho odhalení bylo překvapující. V posledním dílu sice neudrželi autoři napětí, protože bylo jasné, kdo se nepotká a co se nestane. Navíc děj trochu natahovali, pro mě nesmyslně ve světle toho, co vše nám potřebovali sdělit. Nakonec ale bylo vše vysvětleno. Jiří Strach již oznámil konec Labyrintu (čtvrtá série údajně nebude, tedy pokud diváci nezaplaví vrátnici televize dopisy tak, že nebude možno projít), tak jen doufám, že jeho jiný další počin bude stejně kvalitní. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Přestože kriminalistka (Tatiana Dyková) dostává v samém závěru druhé série nabídku být trvalou součásti kriminalistického týmu, ve třetí sérii z vyšetřovatelského týmu mizí. (sator)
  • Policejní stanice v obci Deblín neexistuje. Filmaři si ji vytvořili z budovy, která náleží místnímu obecnímu úřadu. (RadimHavl)
  • Psychiatrická léčebna Medlánky v reálu neexistuje. Byla vytvořena z nemocnice v Tišnově. (klukluka)

Reklama

Reklama