Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý zamilovaný pár Sven a Katharina si během zkoušení zásnubních prstýnků vymění těla. Sven se musí naučit chodit na podpatcích a Katharina zase přežít pánskou rozlučku se svobodou. Dokážou se vrátit zase zpátky a urovnat všechny svoje spory? Sven miluje Katharinu a ona zase jeho. Jenže mají velký problém: zatímco Katharina je v práci velmi ambiciózní, Svenovi je kariéra jedno a raději se živí jako poslíček na kole. A že by měli založit rodinu, je jaksi nemyslitelné. Kvůli tomu se také často hádají. Po jedné z ostrých hádek na večírku se Sven chce udobřit a jako důkaz, že to myslí vážně, požádá Katharinu o ruku. Když si pak u klenotníka zkoušejí zásnubní prsteny, stane se něco nečekaného: vymění si těla a oba se ocitají v kůži toho druhého! Je to pro ně pochopitelně velký šok, a dostávají se tak do neuvěřitelných situací. Mají tak ale možnost poznat jeden druhého z úplně jiné stránky... (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Za mě docela povedené, i když je příběh stokrát omletý, rozhodně to bylo lepší, než jsem od toho filmu čekala. Líbilo se mi, že to nebylo nijak zvlášť pohádkové a nechyběl vtip. Bylo mi docela líto doktora, že to tak schytal. :-) Na německou romantickou komedii dobré, řekla bych, že nadprůměr. ()

tomas_j 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopil, jestli se jednalo o parodii na filmy podobného žánru, ale jako romantický film to bylo hodně slabé a jako komedie snad ještě slabší. Celý film se podivně vlekl jakoby slepený ze scén jiných filmů. Dvě hvězdy za pár dobrých hlášek. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Po prachem pokrytých holkách a klucích co to taky chtěli a čerstvým fakujícím učitelem si dávám další randevouz se specifickou německou komedií......a rovnou musím dodat, že se nejedná o dvakrát šťastné randisko. Hodím za hlavu, že se celá story točí kolem stokrát omletého tématu výměny těl, ale celé to bylo strašně levné!?!?! Herci....no, označení herci uráží herce skutečné. Jednotlivé gagy příšerně prvoplánové. Uši trhající dabing postavy hrané Marií Burchard mající evokovat muže v ženském těle.....samozřejmě tohle nejde za německou stranou. Celý je to prostě takový nijaký, dobrý tak na všední večer nějaké regionální televize. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama