Reklama

Reklama

Než jsem tě poznala

  • USA Me Before You (více)
Trailer 1

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (713)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Vím, že je to klišé, ale já mám tyhle romanťáky prostě ráda. Asi proto, že vím, že realita je tomu naprosto vzdálená a já jsem snílek, co rád čerpá do své fantazie. Tento film má moc nádhernou hudbu na pozadí a soundtrack také není vubec špatný. Plus jsou mi postavy hrozně sympatické - hlavně Louisa, její ztřeštěná povaha a vůbec celkový charakter se mi sem nesmírně hodí. Myslím, že se tvůrcům se velice dobře podařilo zpracovat knižní předlohu. Bylo krásné sledovat vývoj obou hlavních postav a jejich vzájemného vztahu. - "You are pretty much the only thing that makes me wanna get up in the morning." ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Priznávam, išiel som do toho s dešpektom a vobec som nepredpokladal, ako sa mi film zapáči. Hoci sa dá namietať, že ide o známu zápletku, len sa vymenili kulisy a v podstate je to aj pravda, lenže sposob natočenia a romantická príjemná atmosféra s neopakovateľným humorom dodávajú snímku punc kvality. Emilia Clarke je úžasná a veľké plátno je svedčí, milovníci kultového seriálu Hra o tróny prišli dávnejšie, že aj televízna obrazovka. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Taká ta klasická romanťárna, pri ktorej sa spotrebuje veľa kapesníkov, ale bavilo ma to. Predovšetkým postavy majú čím zaujať. Dialógy majú celkom šťavu a herecké obsadenie sa tiež dosť podarilo (hlavne roztomilá Emmilia Clarke). Pripočítajte si k tomu vtipne momenty, veselú či smutnú hudbu a mate celkom pohodový filmík. 85% - 4* ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně nejnadhocenější a nejpřecovanější komedie poslední pětiletky. Aby mohla nějak smysluplně fungovat, musí mezi hlavní herečkou dvojicí být nějaké jiskření, nebo chemie, to vyjde nastejno. A to mi tady zoufale chybělo. Zbyl jen chabý pokus o upletení biče z hovna, no a nějak se to nepovedlo. Ale tím největším zklamáním byli herci. Ani ne tak Sam, který měl přece jen úlohu krapet ztíženou, ale hlavně Emilia, která mě tím svým neustálým vřeštěním a hodně trapným smíchem přiváděla do stavu totální až hysterické nepříčetnosti. Až jsem se divil po GOT, jestli je to tatáž osoba. Never more! ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Na Emilku Clarke a Sama Claflina se pěkně kouká a na první pohled je tohle fajn romanťárna s ubrečeným koncem a povznášejícím poselstvím, že i z britské nanicovaté maloměšťačky se může stát díky lásce francouzsky šprechtící dáma potulující se sama Paříží. Pak si ale uvědomím, jak málo sexuálního napětí ve filmu je - padnou snad jenom tři cudné polibky jako v pohádce. A téma eutanázie tu nebylo pojato úplně povedeně - protiargument tu vlastně padne jen v jedné scéně od vedlejší postavy. Hlavně je tu tohle téma jenom kvůli vytřískání melodramatu a slziček, což funguje, ale představuju si, jak se na film dívá někdo na vozíčku a říká si: "To je teda super, že mi tu tenhle film říká, že život v paralýze je na h*vno - a ani výstavní prsa Emilky Clarkové na tom nic nezmění. Dík." *spoiler* Já osobně bych radši viděla konec (ne happy end), kde se oba hlavní hrdinové musí vypořádat s životem, kdy jeden z nich je paralyzovaný. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly v přepočtu přibližně 20 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama