Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zombiewolrd je snímka spracovaná na základe spojenia viacerých krátkometrážnych filmov výlučne so zombie tematikou. Nejednému fanúšikovi a nejednej fanúšičke hororového žánru bude známy najmä Fist of Jesus (2012) od Davida Muñoza a Adriána Cardona. (*CARNIFEX*)

Recenze (25)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Konečne poriadny návod, ako prežiť Zombie Apokalypsu! A po tom, čo odmalička chodím do kostola som konečne zistil, ako to bolo s Ježišom a Judášom naozaj. Vždy som veril, že Judáš nebol tak zlý, a tu som sa presvedčil, že ho nezradil, ale že bol vlastne posledný, kto mu zostal verný. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ušmudlaný zlepenec už videného zombie " podzemia" v ktorom sa zbytočne zvýrazňuje LowB a Hypuje nadšenie. To sa dá aj bez podobných skladačiek a vlastne aj táto kompilácia je takto zbytočná. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zombíkovina z produkcie môjho obľúbeného horror-webu Dread Central, od ktorej som tým pádom očakával trochu viac, aj keď pozerať sa to samozrejme dalo. Časť z toho som videl už predtým, keďže je to vlastne vyskladané zo zombie kraťasov: Dark Times, Fist of Jesus, How to Survive a Zombie Apocalypse, I am Lonely, Dead Stop, Home, Dead Rush, Teleportal, Certified, Marathon Apocalypse a Brutal Relax. Tie spája spoločný segment Zombie News a dokopy to teda vytvára nejaký ten Zombieworld. Asi to bude hlavne pre fandov čo sa s tými shortami zatiaľ nestretli, no kritizovať to nejako nepotrebujem; fajn kolekcia. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Zombiewolrd je snímok spracovaný na základe spojenia viacerých krátkometrážnych filmov, výlučne so zombie tématikou, pričom nejednému fanúšikovi horor žánru bude známy najmä "Fist of Jesus" od Davida Muñoza a Adriána Cardona. Nechápem síce prečo vznikol tento projekt, ale dobre no. Hlavným prvkom je vzhľadom k zaradeniu k zombie subžánru samozrejme gore. V tomto smere sa divák dočká toľko krvi, koľko mu hrdlo ráči. Mal by však vedieť, že nie všetky kraťasy pôsobia takpovediac "seriózne", no sú spracované skôr odľahčenou formou. Ja osobne som spokojný a na počudovanie - nenadávam :) - 60%. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Za mě osobně zcela zbytečný kus... Slepenec několik kraťasů opravdu kolísavé kvality, které spojuje jen a pouze zombie tématika... Většinu kraťasů jsem již viděl a nepředpokládal jsem, že se na ně ještě někdy podívám znova... Výjimkou jsou samozřejmě Brutal Relax a Fist of Jesus, které jsou naprosté top, zbytek opět rychle upadl v zapomnění... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upřímě nevím jak film hodnotit. Připomýná ABCs of death s tím rozdílem že tady jsou pouze zombie. Proč to připomýná ABCs? Hlavně proto že film je tvořen krátkéma a většinou geniálníma povídkama jako třeba Brutal Relax. Bohužel mezitím je vyplněná vata bez smyslu. A to je právě ten problém. Ono se mi to hodně líbilo ale většinu jsem už viděl na xoutube, atd... Proto mě to nemohlo moc překvapit a přijde mi to takoví strašně hloupé poslepit několik příběhů a vydávat to za film. Proto hodnotím tak jak hodnotím, líbilo se mi to ale přijde mi to zbytečné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Slepenec zombie kraťasů uváděných nakaženým moderátorem. Najde se tu pár solidních věcí jako třeba samotný úvod, australská nevěsta, vtipný byl pošťák a samozřejmě je tu vlastně už kultovní Fist of Jesus, ale ve většině případů mě tyhle černohumorné gore klipy nijak zvlášť neoslovily. 40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Zombieworld“ je další ukázkou toho, že zombie žánr by se mohl jevit jako vyčerpaný. A podle toho také vypadá. Pořád si sice myslím, že ty dobré příběhy tam skutečně jsou, ale tímhle způsobem se ven nedostanou. Jako rozehra pro něco lepšího se tohle dá brát, ale jako celek na mě film vůbec nezapůsobil a vzpomněl jsem si na „Pionýry hororu“, kteří sice nejsou jen o zombie, ale kvalitativně jsou výrazně lepší a také amatérští. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Antológia skvelého subžánru mala rozhodne vyzerať inak, v podstate nemastná-neslaná vec, v ktorej dominuje amatérizmus a nízka kvalita. Pár zaujímavých vecí sa tu nájde ale ako celok, veľmi ťažko stráviteľné a to dokonca aj pre mňa, čo sa naháňam za každým zombie flákom. ()

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Oproti Zombielandu je tohle tragický. První povídka ještě jakž takž ušla, i když to taky bylo přehrocený, ale ty další a další, no měl jsem chuť to okamžitě vypnout, ale já těch 100 minut prostě vydržel. Ono to totiž nebylo ani vtipný, ani hororový, když už jsem se zasmál, tak jenom protože to bylo trapný. Ruce od toho pryč. Neskutečná kravina. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Zombieworld je výsměchem všem zombie hororům i tvůrcům, kterým kdy na tomto žánru a tématu záleželo!!! To snad nemohl nikdo myslet vážně, když tenhle slepenec nesourodých snímečků nacpal do jednoho filmu! FUJ! 0% ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Jak hodnotit něco co už člověk viděl. Prostě pár "skvělých" lidí si řeklo, že na youtube je spousta zajímavých zombieskraťasů a když je nějakým způsobem pospojujeme k sobě, tak z toho můžeme udělat celovečerní film. Ne tak tohle opravdu ne... snímky jako Fist of Jesus nebo Brutal relax jsou pro mě osobně amatersky nestrávitelné záležitosti. A hlavně uráží to všechny zombie fanoušky - 0% ()

johnymdoe odpad!

všechny recenze uživatele

Já nebohý, čím jsem si tohle zasloužil?! S prstem na klávesnici a celou dobu posouvat, jediná možnost jak se to dalo dosledovat. Víc se nedá napsat, odešel mi z toho mozek...opustil mě a ani se nerozloučil. V tomto "filmu" je jednoduše vše mizerné...vše zoufalé, k ničemu a otřesné. Jednotlivé příběhy, to co je má sjednocovat...nedá se mluvit o ...nedá se mluvit slušně, takže raději budu mlčet. ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film ak to mozem nazvat filmom bol neskutocne chaoticky,asi po pol hodine som ho musel vypnut,lebo mi stupal tlak,neskutocna kravina,prvykrat hodnotim tuto na csfd nejaky movie ako odpad...:-) ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Ani nevím jak tohle ohodnotit. Pár povídek je výborných, hlavně Ježíš a Brutal relax. Ale většina je rádoby ártová pičóza u kterých jsem se nudil. Sumo somárom 57% druhý díl ani nakoukávat nebudu. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Fakt mám rád zombie tématiku, ale velká část z filmů se šourajícíma, nebo běhajícíma mozkožroutama, který se pokoušej o humor tomu docela přihoršujou. Možná se to povedlo v Braindead, nebo Shaun of dead, ale tady to už bylo trochu o ničem. Je fakt, že se některý pasáže alá Ježíš, co masí zombíky rybama, docela povedly, ale jinak se nato dalo koukat jen s rychloposuvem, čímž jsem si film zkrátil tak na půlku a to už celkem šlo:). ()

m.xFuck 

všechny recenze uživatele

Strašlivá céčková/déčková záležitost. Naštěstí je to slepenec, takže něco je v pohodě něco je sračka něco je průměr. Na podívání pro střelený ultrafanoušky dobrý, ale na nikoho jinýho by to asi nefungovalo. ()

Reklama

Reklama