Reklama

Reklama

Recenze (7)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Každá další díl o Tarzanovi je slabší než ten předchozí. Tady si už neužiju ani skákání po liánách a zrychlený běh sem tam. Tady se už řeší jen hloupý příběh o zlatu, který dostane trochu grády až v posledních minutách. Tarzan získal Jane i syna, ale filmově to upadá. Sám král džungle je jen hloupá loutka, která mluví jen jednoduchými slovy a nechává se skoro až komandovat otravnou Jane. Achjo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Jane je strašná kráva a hraje akorát na city, takže Tarzan, který je zde v podstatě pořád zobrazován jen jako tupec, raději ustoupí, protože svou skvělou družku miluje. Být jim, tak jí hodím pod rozběhnutého nosorožce. Na tohle už se nedá moc koukat... Hodně scén se opakuje, zápletka je nuda. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Piate pokračovanie tarzanej série sa nesie opäť v rodinnom duchu a v béčkovom tóne. Tie isté scény, ten istý spôsob režírovania a v zásade nulový dej. Film stále drží na úrovni ústredná dvojica, a hlavne Jane v podaní Maureen O`Sullivan, ktorá je skutočne očarujúca. Stále je to len priemer v rámci žánru. 55 % ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo fakt hustý! Pustil jsem si to jen z povinnosti, abych se seznámil s historií tarzanovských sérií, ale už po pár minutách jsem začal být zvědavý, co film z roku 1941 ještě dál ukáže. Z dnešního hlediska nedokonalé triky, příběh nesmírně naivní, ale ten spád, bohatost akce a přitom mravně nezávadné, se správnými principy. Znal jsem Tarzana s Lexem Barkerem, který si mi jako herec líbí mnohem víc než Weissmuller, ale tady byla spousta dobrých nápadů,kterými se inspirovali tvůrci dobrodružných filmů v 60.letech. Ta závěrečná scéna, kdy kmen domorodců na kanoích napadá stádo slonů a roj krokodýlů, a do toho Tarzan - to je teda akce! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

5. pokračovanie Tarzana s Weissmullerom, nie je vôbec zlé, dokonca by som povedal, že lepšie ako prvé 2 diely. Naivita nie je taká vyrazná a príbeh má slušný scenár plný zvratov a akcie. Samozrejme, spracovanie je slabšie, ale znesiteľné, teda až na ten záver hromadného potopenia černochov či súboje s krokodýlmi, nosorožcami, levmi a pod. Hodnotenie: 60% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama