Reklama

Reklama

Best of Enemies

Trailer

Videa (3)

Trailer

Recenze (4)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vysoce zajímavý TV střet dvou vybroušených intelektuálů, dvou různých stran politického spektra a představy o USA, který nezávisle na nich svým způsobem pokračuje, ve značně zesílené a všeobjímající míře, až dodnes. Zprvu vtipná, inteligentní a kultivovaná výměna se vyhrotí až málem v pár pěstí, urážky jako "crypto-nazi" nebo "queer" a zarytou nenávist do konce svých životů. Super k zamyšlení se nad pozdější popularitou tohoto formátu, tak nad změnou v dnešní otrávený a totálně roztříštěný mediální prostor. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Podle skutečné události, kdy v 70tých letech vyhořela černošská škola a na základě toho se vytvořil diskuzní panel, kde byli zástupci bílých i černých a dohadovali se o tom, zda černý žáky integrovat mezi bílý. Point je v tom, že oba tábory měli své mluvčí - černošskou herdek babu a šéfa místní pobočky Ku-Klux klanu :-)))....tématem to tedy zapadá mezi Green Book a BlackKKKlansman. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Chytlavý a zajímavý pohled na rivalitu dvou intelektuálů, který zkoumá jejich televizní souboje velmi detailně a prezentuje názory obou účastníků natolik propracovaně a zřetelně, že si bude každý moci o obou udělat svůj názor a najít si svého oblíbece, kterému bude retrospektivně v diskuzích fandit. Muselo jít o zajímavou a netradiční sérii televizních událostí, kterou nám dokumentaristé velmi šikovně zprostředkovávají. ()

Galerie (4)

Související novinky

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

02.12.2015

Oscarová sezóna pomalu začíná a jako tradičně se o první důležitá ocenění postarali pánové z National Board of Review. Tohle recenzentské sdružení potvrdilo, že nový Šílený Max nezasáhne jen do… (více)

Reklama

Reklama