Reklama

Reklama

Vše o těch třech

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Charlotte a Micha se mají rádi a hodlají si spolu koupit dům. Jenže od nějaké doby Charlotte přítele klame, a to s jeho starou známou Mélodie. Micha sice nic netuší, ale poněvadž si připadá trochu odstrčený, začne Charlottu také klamat – a také s Mélodie. Všichni si navzájem lžou, ale nikdo nechce těm druhým ublížit. Půvab rozverné, ale vtipné komedie tvoří rovnováha mezi napětím, komikou a melancholií. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo skôr smutné ako komediálne. Trojica postáv, ktoré sa navzájom neustále podvádzajú a musia to pred sebou skrývať za každú cenu. Na čo to bolo vlastne dobre neustále sklamávať dôveru a žiť ako na ihlách, že čo keď ich niekto akurát prichytí? Ale OK, chápem, že celý film stojí len na tomto milostnom trojuholníku a nič iné prevratné tu čakať nemôžeme. Bolo tu zopár pseudo vtipných scénok a dialógov, ale ako celok za mňa nič extra. ()

Reklama

štíple 

všechny recenze uživatele

Díky promítacímu času mě film nenadchl, určitě na tom měla svůj podíl únava. A tolik jsem se těšila na jednu z mála komedií na festivalu! ()

Galerie (73)

Reklama

Reklama