Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

Podobné seriálu Sherlock (i toto je seriál o extrémně chytrém..nebo spíše geniálním detektivovi ..v podstatě), akorát podle mě mnohem vtipnější a zábavnější. Fakt škoda, že nebyla alespoň ještě druhá série. No a samozřejmě, komu se líbila Debra z Dextera, pro toho je tento seriál, vzhledem k tomu, že zde má jednu z hlavních rolí, povinnost :-) 76% ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Droga co může pozitivně i negativně ovlivnit svět. Na kterou stranu se přiklonit a jak si poradit v nevšedních situacích? Náš hlavní hrdina Brian to zvládnul na výbornou! Konec první (asi i poslední) serie je sice trochu dost zvláštně ukončen, přesto to hlavu a patu má. Jen škoda, že se seriál více neprolíná s filmovým scénářem. ()

Reklama

septic 

všechny recenze uživatele

seriálové pokračovnání zájímavého námětu s pohodovými ústředními postavami, kde je velmi příjemným způsobem zakomponovaný humor a výjevy myšlenek a představ. Jennifer Carpenter je úžasná kočka, pokud se zrovna nepodvoluje vymítání. Seriál samotný má ale obrovským způsobem degradující tendenci příběhu. Kdyby zvolili nenavazující detektivní příběhy jako klasické Strange luck nebo X-Files, dopadlo by to mnohem lépe. Po 11tém díle nepokračuji ve sledování ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ze spolupráce Kurtzman/Orci nemůže vyjít nic špatného! Pilotní epizoda je naplněná akcí, strhujícími efekty, slušným příběhem, milými kamey a výtečným soundtrackem. Snad si toto tempo udrží i nadále. (Hvězdička dolů za Jennifer Carpenter které já prostě nemohu přijít na chuť...) ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Film mě bavil hodně, takže jsem se na přidané veselé historky s NZT v televizní podobě, potažmo rozvinuté mytologii těšil. Bohužel scénáristi NZT neberou, protože většina 22 dílů první série je přehnaně naředěná jednoduchá příběhová linka, nevedoucí k žádné satisfakci. Hlavní hrdina je otravný 30+ puberťák, který postrádá charizma Bradleyho Coopera (který se objeví v cca minutě pilotu, aby pak jeden záběr na jeho charisma neustále recyklovali ve flashbacích). Bez drog je neschopný, ale scénáristi mu napsali svědomí a smysl pro dobro, čímž zabili cokoliv zajímavého v tématu zneužitelnosti NZT. V každém díle se zpravidla řeší případ (často nesouvisející s hlavní linií), jehož řešení vypadá tak, že si hrdina párkrát vezme NZT, udělá si rešerš a pak ukáže nějak překvapivě prstem a padouch se zatkne. Logika místy úplně tragická (laik pracuje pro FBI a napadne ho jako jediného projet záznamy městských kamer). Absolutně promarněný čas mého života. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 13. díle 1. série s názvem "Stop Me Before I Hug Again" můžeme vidět několik odkazů na režiséra Christophera Nolana. Jedna z postav se jmenuje Nolan Bale, což je odkaz na Nolanovu trilogii o Batmanovi, kde hlavní roli ztvárnil Christian Bale. Dalším odkazem je věta, ve které Brian Finch (Jake McDorman) říká o jedné technologii, že je jako: "Počátek v reálném světě". (Miro_CZ)
  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)

Reklama

Reklama