Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

KevSpa

všechny recenze uživatele

Sice mě tahle seriálová podoba velice solidního snímku nechávala chladnou, ale překvapivě mě dokázala během pouhých dvou dílů do děje pořádně vtáhnout. Hlavní hrdina je dostatečně velký sympaťák, aby tuhle oddechovou podívanou utáhl. Hrozí jen, že to bude pořád dokola to samé, ale budu doufat v nějaký větší vývoj hlavní postavy, ono to jeho puberťácké chování totiž může velmi rychle omrzet. První dva díly - 80% ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Film mě bavil hodně, takže jsem se na přidané veselé historky s NZT v televizní podobě, potažmo rozvinuté mytologii těšil. Bohužel scénáristi NZT neberou, protože většina 22 dílů první série je přehnaně naředěná jednoduchá příběhová linka, nevedoucí k žádné satisfakci. Hlavní hrdina je otravný 30+ puberťák, který postrádá charizma Bradleyho Coopera (který se objeví v cca minutě pilotu, aby pak jeden záběr na jeho charisma neustále recyklovali ve flashbacích). Bez drog je neschopný, ale scénáristi mu napsali svědomí a smysl pro dobro, čímž zabili cokoliv zajímavého v tématu zneužitelnosti NZT. V každém díle se zpravidla řeší případ (často nesouvisející s hlavní linií), jehož řešení vypadá tak, že si hrdina párkrát vezme NZT, udělá si rešerš a pak ukáže nějak překvapivě prstem a padouch se zatkne. Logika místy úplně tragická (laik pracuje pro FBI a napadne ho jako jediného projet záznamy městských kamer). Absolutně promarněný čas mého života. ()

Reklama

Mitin 

všechny recenze uživatele

FIlmová předloha mě bavila a viděl jsem jí nejednou. Seriál.. je skvělej. Na začátku jsem měl pocit, že přestanu koukat, ale konec jsem slupnul jako malinu. Případy, které u většiny krimi seriálů časem začnou být stále dokola a nezajímavé, mě u Limitless překvapivě bavily s příštupem, který tomu dodával Brian a NZT a rozhodně tam nebylo málo pozadí (Morra, Sands, Piper). Mrzí mě, že Limitless zůstalo u první série, ale na druhou stranu jsem řád že to dopadlo, tak jak dopadlo a nikdo pokračování nedomrví. ()

Miro_CZ 

všechny recenze uživatele

Zhlédnutá první (a nejspíš bohužel poslední) řada. Pilot moc nenadchnul, prakticky jen silně kopíroval začátek filmové předlohy, kde se naprostý ztroskotanec společnosti dostane k unikátní "chytré droze" a stane se z něj geniální člověk, které zvládne téměř cokoliv. Nakonec se ze seriálu stala taková další kriminálka s celkem kvalitním vedlejším příběhem a příjemnými postavami. ()

brabbik 

všechny recenze uživatele

Po epickém filmu přichází perfektní seriál plný napětí, dynamičnosti a zápletek. Hlavní hrdina se mi trochu nezdál ale dokázal zapůsobit po pár dílech. Skvělý nápad na prezentaci jednotlivých epizod, každá v jiném stylu, například styl filmu Osm hrozných, výslech jako sitcom Taková normální rodinka a mnoho dalších. perfektní kombinace mnoha věcí. Drobnost k dokonalosti mi tam však ještě chybí, 90%. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)
  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)

Reklama

Reklama