Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Původní film Limitless patří mezi mé oblíbené, a tak jsem se na tento seriál těšil. Bohužel to skončilo promarněnou šancí. Díly, které rozvíjely hlavní příběh kolem senátora Morry a NZT, byly výborné (terminologií Akt X by se tyto epizody daly nazvat "mytologické"). Jenže těchto dílů bylo v sérii málo. Většinu seriálu totiž tvoří samostatně stojící epizody, v nichž FBI vyšetřuje nějaký případ. A tyto díly mají rozdílnou kvalitu. Některé jsou dobré, jiné nezajímavé a nudné. A právě kvůli těmto epizodám se z tohoto seriálu stal jen další policejní procedurál, jakých jsou dneska v amerických televizích desítky. Je to velká škoda, že tvůrci nedokázali využít potenciálu, který "značka" Limitless nabízí. Hlavní postavy byly sympatické a nevadilo by mi strávit s nimi několik sérií, ale to by tu nesmělo být tolik nemastných epizod. Za zrušení po první sérii si vlastně tvůrci můžou sami. Udělali z toho obyčejnou kriminálku, které už každému lezou krkem. Aspoň že to v poslední epizodě celé hezky uzavřeli a nekončí to nějakým neobjasněným cliffhangerem. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ze spolupráce Kurtzman/Orci nemůže vyjít nic špatného! Pilotní epizoda je naplněná akcí, strhujícími efekty, slušným příběhem, milými kamey a výtečným soundtrackem. Snad si toto tempo udrží i nadále. (Hvězdička dolů za Jennifer Carpenter které já prostě nemohu přijít na chuť...) ()

Reklama

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Droga co může pozitivně i negativně ovlivnit svět. Na kterou stranu se přiklonit a jak si poradit v nevšedních situacích? Náš hlavní hrdina Brian to zvládnul na výbornou! Konec první (asi i poslední) serie je sice trochu dost zvláštně ukončen, přesto to hlavu a patu má. Jen škoda, že se seriál více neprolíná s filmovým scénářem. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska deja je síce Limitless zaujímavý, ale nijak zvlášť prelomový. Hlavné postavy sú sympatické a uveriteľné, prípady sú zaujímavé, aj dlhodobá línia naväzujúca na film Limitless stojí za pozeranie. Čo zo seriálu robí niečo úžasne originálne a inovatívne sú použité naratívne postupy - multiple perspectives, animácia, strih,... Som zvedavá, či im to vydrží. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem od seriálu očekával různorodost - tzn. že si NZT vezme každý díl někdo zcela jiný a bude mu to měnit život. Příklad: K NZT se dostane bezdomovec, neúspěšný podnikatel, totální lůzr...A místo toho se to točí kolem jediného člověka. Jennifer Carpenter je mi nesympatická už od dextera a Jake se v prvním díle choval fakt jak spíš na piku. Atmosféra a právě to, že NZT ve filmu nebyla uplně obyčejná droga, se kamsi vytratila. Po pilotu zatím vidím spíše nevyužitý potenciál, uvidíme dál.... ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)
  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)

Reklama

Reklama