Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Po pilotu zatím spokojenost, díky stejnému režisérovi zůstává pár pěkných libůstek ("průlety" kamery), příběh byl zatím celkem šikovně postaven a zůstal také Bradley Cooper. Problémem ale je, že hlavní postava Bradleymu nesahá ani po kotníky, ženská hlavní představitelka není taky zrovna výhra, ale hlavně se bojím co bude dál, aby to neskončilo někde ve vodách průměru. Tvůrci to mají vážně těžké a tak jsem zvědavý na další díl. 3,5* ()

brabbik 

všechny recenze uživatele

Po epickém filmu přichází perfektní seriál plný napětí, dynamičnosti a zápletek. Hlavní hrdina se mi trochu nezdál ale dokázal zapůsobit po pár dílech. Skvělý nápad na prezentaci jednotlivých epizod, každá v jiném stylu, například styl filmu Osm hrozných, výslech jako sitcom Taková normální rodinka a mnoho dalších. perfektní kombinace mnoha věcí. Drobnost k dokonalosti mi tam však ještě chybí, 90%. ()

Reklama

Mitin 

všechny recenze uživatele

FIlmová předloha mě bavila a viděl jsem jí nejednou. Seriál.. je skvělej. Na začátku jsem měl pocit, že přestanu koukat, ale konec jsem slupnul jako malinu. Případy, které u většiny krimi seriálů časem začnou být stále dokola a nezajímavé, mě u Limitless překvapivě bavily s příštupem, který tomu dodával Brian a NZT a rozhodně tam nebylo málo pozadí (Morra, Sands, Piper). Mrzí mě, že Limitless zůstalo u první série, ale na druhou stranu jsem řád že to dopadlo, tak jak dopadlo a nikdo pokračování nedomrví. ()

pneumotorax 

všechny recenze uživatele

Z perfektního filmu vzešel seriál s obrovským potenciálem,který byl líně spláchnut do hajzlu lenochy kteří zjevně nechtěly zapojit ani těch 5% mozkové aktivity kterou bez NZT mají,aby vymyslely důstojné pokračování.Místo chlápka který má díky thallanylzirconio-methyl-tetrahydro-triazatriphenylu odemknutý celý potenciál mozku,slušně nakročeno k tomu stát se "ředitelem vesmíru"....,udělají kriminálku.Hlavnímu hrdinovy dají jeho excelentní dedukční schopnosti jen trošku originálnějším způsobem,aby jsme si to nespletly třeba z mentálistou nebo něčim jiným.Občas je to vtipné,občas je to originální a jsem rád,že vidím Debru zase živou(<--spoiler).Ale za promrhanou příležitost dávám ještě dobrý hodnocení. ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Pilot měl teda bezchybný tah na branku! Herci sympatičtí, tempo skvělé a režie přesná. Jediné, co mi zabránilo dát plný počet, je až přílišné kopírování předlohy z roku 2011. Nápad si samozřejmě zasloužil seriál a Bradley Cooper potěšil, ale že bude stejná hudba, dějové schéma pilotu i vizuální pojetí jsem vážně nečekal. Chtělo by to trochu víc inovace, ale té se třeba dočkáme v dalších dílech, takže zatím zůstávám optimistický. EDIT: Moje důvěra v tvůrce se vyplatila. S přibývajícími díly se rozrůstá zápletka se senátorem Morrou a seriál jde do hloubky vzniku a účinků NZT. Takže nedokonalosti z pilotu jsou odpuštěny a hodnocení zvyšuji na plný počet. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)
  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama