Reklama

Reklama

The Eyes Diary

  • Thajsko คนเห็นผี (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nott se živí jako odklízeč mrtvých těl po dopravních nehodách, sebevraždách či jiných tragických událostech a není tomu ani tak dávno, co ještě vedl spokojený život se svojí přítelkyní Pla. Jenže po jedné z hádek, kdy se oba vraceli plní hněvu na motorce domů, Nott nedal pozor a srazil se s osobním automobilem. On sám byl vesměs v pořádku, ale jeho přítelkyně v důsledku zranění zemřela. Mladý muž se však není schopen smířit se smrtí své dlouholeté lásky, a tak se rozhodne, v přesvědčení, že její duch stále ještě neodešel, navázat s Pla kontakt. Začne si brát věci po zemřelých, jejichž ostatky má za úkol sesbírat, a nosit si je domů, aby tak otevřel cestu pro kontakt s duchy. Jenže navázat spojení s Pla se nedaří a okradení mrtví touží po svobodě. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl nejspíš poslední thajský horor, jaký jsem dokoukala. Chtěla jsem přestat po prvních třiceti minutách, ale dobrá, dokoukala jsem. Přemýšlím, co mě naštvalo nejvíc. Rozhodně to byl TTT: teplej tlustej Thajčan, co pořád ječel a pištěl a já jsem si přála, aby co nejdřív umřel. Dál to byl ústřední hrdina, co se nevyrovnal se smrtí své holky a pořád se ji za každou cenu snažil kontaktovat. Dál to byly lekačky, co vlastně nebyly děsivý. Dál to byl totálně nevyužitý potenciál strašidelné panenky (scéna ve výtahu?!) no a v neposlední řadě to byly asi scény WTF v nemocnici. Světlo? Nekoukej na ně.... Bože... Takže jednu hvězdu za žlutýho chlapíka ve chvíli, kdy jsme čekali roztomilou Thajku. ()

zvrator 

všechny recenze uživatele

Z vyše hodiny a pol sa mi dokopy páčilo,asi 10 minút...s pauzami som to vydržal do konca,no okrem partie z thajskej Beverly Hills,na ktorých som si nevšimol ani tržnú ranu sfarbenú do červena a ktorí natriezvo mali vidiny,že vidia duchov,ktorých sa buď báli (lebo tí už dočervena sfarbení sem-tam boli) alebo si posielali pusu po vetre, sa nedialo nič...a vlastne áno,poprechádzali sa občas s baterkami v tme...do toho uspávajúca zvonkohra a skoro stále (keď bol v zábere) škriekajúci tučný Thajčan,ktorý by si zaslúžil hrabľami po tvári...aj keď neviem-vraví sa,že najkrajšia žena v Thajsku je chlap,takže toto nakoniec možno bola žena..ktovie..za scénu vo výťahu s bábikou a trúbiace prsia dávam 1* ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama