Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie pojednávající s humorem o lidských vztazích, lásce a moderním randění. Není třeba ideálním místem pro rande park, kde se procházíte se svým čtyřnohým miláčkem? Ale co když se pak rozejdete, u kterého z pánečků pejsek zůstane? Andy, zásadový mladý muž (Luke Wilson), se právě nečekaně rozešel se svou mladou přítelkyní (Kathleen Robertson), která ho opustila kvůli jinému. Jeho milostný život je v troskách a navíc přišel o svou milovanou kolii Mogley, kterou si k sobě vzala jeho bývalá. Ignorujíc rady své nejlepší kamarádky a spolupracovnice Jerri (Janeane Garofalo), aby na chvíli randění vysadil, se Andy pouští do dalšího vztahu. Jeho pokusy o sblížení s moderátorkou dětské televizní show (Natasha Henstridge) však nevyjdou, protože Lorna se po nedávném rozchodu upne jen na svou práci a taky na svého letargického psa. Poslední kapkou do jeho nabouraného života je, když si začne s prozíravou blondýnou (Kristin Lehman), která se však nechce vázat. (wayne99)

(více)

Recenze (4)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie s Lukem Wilsonem je každá stejná Jenom dostane jinou partnerku a trošku jiný scénář. Zdá se mi že tyhle hloubači o lidských vztazích vždycky vyhloubají něco, s čím až tak moc nesouhlasím. No budiž, docela tu odsuzovali nevěru, to je fajn, to se moc nevidí. Ale jinak průměr jak hrom. ()

Reklama

wayne99 

všechny recenze uživatele

Není to tak úplně komedie, spíš takové ne moc optimistické rozjímání o životě. Luku Wilsonovi role neobratných mladíků sedí, podobnou už si zahrál ve filmu Pomoc! Já mám rande. Tady jde dokonce tak daleko, že se účastní aukce, kde se nabízí jako společník. Nakonec ho za 100 dolarů vyhraje nymfomanka Kristin Lehman. On sám ale daleko víc touží po Lorně, která ho zpočátku odmítá a raději navštěvuje bary pro osamělé, kde přitahuje pozornost různých podivínů. Další postavu ztvárnila Janeane Garofalo, která se objevuje snad ve všech filmech, kde jsou ve vedlejších rolích domácí zvířata, např. Proč kočka není pes? Jejího záletného manžela hraje režisér filmu Bruce McCulloch. Sice se někde psalo, že se to odehrává v Torontu, ale při sledování filmu to nepoznáte, snad jen, že tady hraje spousta kanadských herců, např. Natasha Henstridge, Harland Williams, Kathleen Robertson, Mark McKinney a mnoho dalších. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama