Reklama

Reklama

Tři nejlepší přátelé a spolužáci Luke Wilson, Will Ferrell a Vince Vaughn se na prahu třicítky rozhodli zatočit setypem každodenního života a začnou pořádat divoké mejdany. Jenže věci se vymknou kontrole a jejich řádění jim pořádně zkomplikuje život... Co myslíte, že udělá chlap, když chytne dřívější let domů a najde svou dívku v posteli a v pokoji kolem je plno nahých neznámých lidí? Vrátí se na kolej a založí bratrstvo! Dřív než stačíte říct "zápasy v lubrikačním gelu", Frank alias Tank; Mitch a Beanie mají svůj tajný spolek a vyvádějí nekontrolovatelné kousky. Když ale překročí všechny meze, pokusí se děkan university bratrstvo rozpustit. Že je Mitch poněkud konzervativní se ukáže hned v úvodu, kdy se vrátí ze služební cesty a najde svou manželkou Heidi v posteli se dvěma muži. Opustí tedy jejich společný byt a nastěhuje se rozlehlého domu ležícího na hranici pozemků místní vysoké školy, který si na neurčito pronajme. Brzy ho tu navštíví jeho nejlepší přátelé. Frank, který se nedávno oženil s Marisou, ale zjišťuje, že manželství se mu příliš nezamlouvá, a Beanie, který je spokojeně ženatý s Larou a navíc je otcem dvou dětí. Ti oba mají nádherné vzpomínky na dobu studií, zejména Frank který si kdysi "heroickými" výkony v pití vysloužil přezdívku "Frank Tank", a tak přesvědčí Mitche, aby využil nově nabyté svobody a pořádně si užil. Sami mu také iniciativně začnou pomáhat s organizací divokých mejdanů. Jejich řádění ozvučené opravdu silnou aparaturou přivádí jejich bývalého spolužáka a nyní děkana univerzity Gordona Pritcharda k zuřivosti natolik, že se je rozhodne vyštvat. Nemalou měrou jeho vztek přiživuje také nezapomenutá křivda ze střední, kde byl jako třídní šprt častým terčem jejich mučení. Když už se zdá, že mu opravdu podaří Mitche z domu vyštvat, vymyslí trojice fintu, která jim umožní v domě zůstat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Komedií o chlapech, kterým na krku visí třetí křížek a tím pádem si uvědomují, že nejlepší roky mají za sebou, ale nehodlají to akceptovat, tady už bylo mraky. Mládí v trapu je však svým způsobem originální. Originální v podobě společenstva chlápků, kteří se rozhodli vymanit ze společenského stereotypu a berou život po svém. Režisér Todd Phillips má na podobné komedie dobrou ruku. Road Trip - teenageři, Starsky & Hutch - jemná parodie klasického seriálu. V Mládí v trapu by neměl divák nic hledat. Měl by pouze nasednou na loď a spoléhat na kapitána, kam všude mu dá nahlédnout při plavbě po řekách jménem "Stereotyp a Klišé". Neřeště příběh. Jak se film tváří na začátku, tak taky skončí. Vtipný, suchý, hloupý, trapný, ale ani chvilku nudný. Pořád je co sledovat. Teda pořád ne, protože nahý Will Ferrell běžící po ulici je vážně... Vlastně patří do kolonky "trapný". Luke Wilson je na tom herecky asi tak stejně jako jeho brácha Owen (stejné ksichty). Ale Vince Vaughn, tohoto nenápadně vyhlížejícího chlapa už sleduji delší dobu a zjišťuji, že herecky sice nic moc, ale má v sobě jakési roztomile komediální kouzlo. A navíc má jeden z nejcharismatičtějších hlasů v Hollywoodu, fakt... Mládí v trapu bude zábavou pro všechny, kteří se v něm nepokusí nic hledat. A kdyby snad ano, tak asi budou zklamáni. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Todd Phillips ještě stále ve vrcholné formě, kterou si udržel až do první Pařby ve Vegas, následně kvalitativně lehce strádá a už to prostě není ono. Mládí v trapu je přesně jeden z těch filmů, kde se dějí absurdní věci, ale tak nějak je to všechno v pohodě a uvěřitelné bez zbytečných nechutností a fekálního humoru, který by byl už za hranou. Navíc s výborným hereckým obsazením a velkým počtem skvělých hereckých cameí. Hodně nenáročná blbinka, u které jsem se velmi bavil. Škoda, že s podobnou lehkostí už se věci dnes tolik nedělají. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Docela (v jistých momentech až velmi!) vtipná komedie na sexuelní témata a jiné peripetie jednoho obskurního Bratrstva... :-) Ideální podívaná pro frustrované třicátnícíky, trnoucí hrůzou z toho, že budou mít do konce života sex s jednou (svojí ;-) ženou. Partnerky ssebou... :o) - A tak tři hvězdičky za to čistě filmové i humorné - a jednu navíc za tu totálně ujetou scénu s nácvikem orálního sexu a za závěrečné titulky, kdy... (pšššt :-))) - Dávat další hvězdičku navíc za ten nádherný rudý Firebird TransAm by už byla přece jen rozmařilost ;-) ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Hľadám pár nedostatkov, ktoré sa mi v tomto filme nemohli páčiť. S obrovským nadšením nenachádzam žiadne. Tento neuveriteľne osviežujúci, zábavný a niečim elektrizujúco nabitý film, poskytuje všetko, čo by štandardná komédia obsahovať mala. Do tejto kategórie zaraďujem klasicky dokonale zohratú partiu hercov a to Luka Wilsona(ktorý má pre mňa neuveriteľne silné osobné čaro), Willa Ferella, ktorý hrá vždy toho sprosťáčika týmu, neuveriteľného Vinca Vaughna, ktorý dodáva filmu ten správny švih a jemný povlak elegancie, Príjemne som sa bavila aj pri ostatných hercoch. Všetky postavy boli dokonale dotiahnuté ani jedna scéna nezostala nedokončená. Chýbalo romantično, práve to nechalo film taký osviežujúci a bezstarostný. Čo dodať? Už len asi pochvala za výber hudby. 100% Pre mňa určite. ()

T2 

všechny recenze uživatele

V určitých medziach je tento počin v celku zaujímavý ale nie nejak moc zábavní, nájde sa pár momentiek, ktoré pobavia ale na tak silné obsadenie hercov ako Luke Wilson, Will Ferrell, Vince Vaughn hrávajúcich skoro len v komédiách je to dosť málo. Malé šteky od Seanna Williama Scotta sú skoro pre dej bezvýznamné. ║Rozpočet$24milionovTržby USA $75,585,093Tržby Celosvetovo $87,055,349 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (18)

  • Otec Marissy, který ji vede k oltáři, je účetní Willa Ferrella. (HellFire)
  • V čase 20:13 vidíme vlevo v záběru druhou kameru. (imagoo)

Reklama

Reklama