Reklama

Reklama

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

mikalana 

všechny recenze uživatele

Pokud chceme pomoct, nesmíme se vzdávat a musíme dávat lidem šance k nápravě. Pokud někomu můžeme pomoct tím, že mu umožníme věnovat se svému koníčku, podporujeme jeho talent a pomůžeme mu uvěřit v sebe sama, můžeme mu dát do života více? Honey představuje film s několika zajímavými tanečními kreacemi - pohyby znázorňující baskatbalové hráče - s celkem dobrou hudbou. Nesedí mi postava pomystychtivého producenta hudebních klipů. Nedostali dostatek prostoru ani její rodiče, ani roztomilý černoušek s melounem na hlavě a jeho napravený bratr se vlastně nemohl zcela projevit. Scénář mi přišel nedotažený a nevýrazný. Hvězdičky dávám asi z osobních důvodů - někdo se někomu rozhodl pomoct a přičítám k průměrnému filmu. Vymanění z nevhodného vlivu přátel vyžaduje mnoho odvahy a zaměstnání novou činností. Honey Danielsová se rozhodla dát dětem šanci a zorganizování sbírky na taneční studio nám připomíná, že nemusíme být na všechno sami. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

"Ty hlavo skopová, jestli přijdu pozdě, tak máš po ptákách, ty sluho bílej, co by chtěl bejt řidič slečny Daisy" ... dělová hláška Missy Elliot směrem k černému řidiči nakonec rozhodla o 3*. Filmeček o dívce, která chce dětem z ulice překazit slibnou dráhu zločinu tancem, je značně naivní až pohádkový (dobro a zlo, znáte to), ale když mě taneční filmy svádí jak býka rozpohybovaná muleta a tady se pohybovalo jedna báseň. ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Hip-Hop mě ze židle nezvedne, ani jeho sebelepší choreografie mě nedonutí se bezhlavě nadchnout. Obdivuju tanečníky, kteří na Honey dělali, pro jejich taneční schopnosti, Jessicu Albu a její snahu zachránit svět tancem už ne. Převážnou část filmu jsem se nudila, ale závěrečné vystoupení bylo velmi fajn, jen mi nejde do hlavy, že taková spousta lidí přišla na desetiminutové benefiční vystoupení... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Honey (Jessica Alba) je móóc hodné děvče. Přes den pomáhá komu může (například učí mladé povaleče tancovat hip hop), po nocích paří v klubech. Protože se umí dobře hejbat, netrvá dlouho a všimne si jí slavný producent (dále jen SP) a nabídne jí roli v klipu pro jednu hvězdu. SP vynese Honey téměř do nebe, ale když se s ní chce vyspat, tak Honey odmítne (je přece hodné děvče). Čímž se SP naštve, vykopne Honey a ta se tak o ubohé děti musí postarat sama (např. uspořádá dobročiný koncert, nakonec i SP pochopí , že Honey je best, ale už pozdě, páč si Honey vyhlídla Missy Elliot, bla bla bla)... Prostě tak nějak, krutě naivní film (nejenže naše Honey na co šáhne, v tom je nejlepší), ale už do prvních minut je naprosto jasné, jak to bude pokračovat. I malé zaškbrtnutí ve velkých plánech Honey se dá předvídat, tak jediné čímž film alespoň kapku zaujme (kromě teda krásné Jessicy) je průvodní hiphopvá muzika. A pokud nemáte rádi hip-hop - tak máte smůlu uplně, a odečtětě si libovolné množství hvězdiček :) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"VĚŘÍM NA VZDĚLÁVÁNÍ SE OSOBNÍMI PROŽITKY." Kdyby se dala póza stáčet, tady by toho bylo na galony :-) Krotké pop-hiphopové skotačení pro školou povinné, s dramatem vetchým tak, aby to dětská duše byla schopná unést. Asi to není na škodu, nechat sem-tam všechnu tu vlezlou beznaděj za branami příčetnosti, ovšem tohle je i na mě příliš okaté. Sociálně slabý potěr vymóděný jak podle dobového žurnálu? Vtipné (hlavně ty pestrobarevné elastické šátky na kebulích "gangstas"). Hlavní postava se opravdu jmenuje Honey? Své dítě by tak pojmenoval jedině debil. Závěrečné taneční číslo úplně mimo zvolenou nudnou skladbu a samo silně podprůměrné? Na taneční film hóóódně smutné… Prostě ani ti fanoušci Albové (jsem mezi nimi) nemají moc co oslavovat – skoro celou dobu má na hlavě nechutnou lakovanou helmu ze slepených vlasů :-( Jako by ji olízalo stádo krav. 40% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Vo filme si zahral skutočný pes predstaviteľky Honey (Jessica Alba), vlastným menom Sid. (Paldiny)

Reklama

Reklama