Reklama

Reklama

Bláznivý sex

(neoficiální název)
Trailer

Obsahy(1)

Devět povídek od Dina Risiho s tématem milostných problémů a lehkých sexuálních deviací.
Dozvíme se v nich mimo jiné, jak těžký život má sluha překrásné dámy; a co teprve dva chudí manželé, jež ani narození více než tuctu dětí neodradilo od intimních hrátek; že na lásku není nikdy pozdě; plně soucítíme s mužem, který k naplnění novomanželských povinností potřebuje velmi prazvláštní stimulant; i s jiným jemuž prostitutky nahrazují nevěrnou ženu; navštívíme spermabanku v daleké zemi; přesvědčíme se, že nebožtíci přejí lásce, zvláště když je s ní spojena i msta; staneme se svědky šťastného shledání dvou bratrů a ocitneme se na návštěvě u manželského páru, jenž si jako afrodiziakum servíruje žárlivost. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Laura Antonelli sa vďaka telesným proporciám dostala do pozície sexsymbolu prvej polovici 70-tych rokov. Všetko potvrdila fenomenálnym úspechom aj v našich socialistických kinách erotickou komédiou Bože, ako hlboko som klesla, kde sa stretla s Giancarlom Gianninim. Ich prvé stretnutie však prebehlo v Sessomatto ( dá sa preložiť ako Bláznivý sex ) a hlavne Giannini tu prezentoval svoju komediálnu stránku herectva. Snímok je zložený z deviatich krátkych poviedok : príbeh komorníka a jeho pani, manželský príbeh dvoch chudákov, príbeh muža, ktorému sa páčia staré ženy, manželské problémy na svadobnej ceste, o vdovcovi a prostitútke, bizarný príbeh talianského robotníka v zahraničí, pomsta mladej vdovy mafiánovi za smrť manžela, príbeh muža, ktorý hľadá vo veľkom meste brata a stretne transvestitu a posledným je poviedka nesmelého doktora na návšteve u manželov. ()

bjjoba 

všechny recenze uživatele

V tomto poviedkovom filme majstrovsky zaujal svojim stvarnenim sirokej skaly roznorodych postav - GIANCARLO GIANINI. Podla mna uz v tychto rokoch sa prejavil ako vyborny europsky herec aj s komedialnou strankou veci. Popri nom mu tam tento dej skraslovala pekna LAURA ANTONELLI, ktorej eroticky sexsymbol v 70. - 80. rokoch nemoze nikto zobrat. - http://www.youtube.com/watch?v=xlOeIR2KM0I ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Můj jedenáctý film od Dina Risiho. Giancarlo Giannini je tu takový herecký chameleon, Laura Antonelli sem tam ukáže prsa. Jak už to bývá, některé z povídek jsou povedenější, jiné přijímáme rozpačitě. Nepobral jsem tu co byla celá mluvena nějakou hatmatilkou, možná esperantem? Podle některých specializovaných stránek se jedná o Dánsko. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama